Nikita
powrót do forum 3 sezonu

Póki co 3x13 http://nikitahq.com/spoilers-scoop-on-3x13/

kKahlan

In the season finale, Nikita has been bugged! To add insult to injury, Amanda has planted the bug under Nikita's skin... which makes for an interesting dilemma when she demands an ASAP meeting with President Spencer. Fortunately, Michael and Birkhoff may be able to use the bug to their advantage.

@umiałby to ktos przetłumaczyć?

kKahlan

W finale sezonu Nikicie został podłożony podsłuch.
Żeby pogorszyć sprawę, Amanda umiejscowiła pluskwę pod skórą Nikity.... co wywołuje interesujący dylemat kiedy ta wymaga jak najszybszego spotkania z prezydent Spencer *ona tak ma na nazwisko? Bo coś mi wyleciało.*.
Na szczęście, Michael i Birkhoff mogą być w stanie użyć pluskwy na swoją korzyść.

Coś takiego.
Ee... Pluskwa?
Że cooo??

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Zapowiada się żenada xD

Torgu

Pożyjemy zobaczymy :)

Villemo339

http://ha.tak.pl/aktualnosci/seriale/31254/Spoilerowe_zdjecia_z_najblizszej_Niki ty/ ( bez kropki w hatak)

Villemo339

AT LAST…? — Before becoming engaged, Nikita (Maggie Q) said, “There’s always gonna be another mission.” Now, after barely surviving harrowing recent events, Michael (Shane West) questions his fiancée’s commitment to a life beyond Division’s web of deceit, double-crosses and murder – and he’s not the only one with doubts. Still, the remaining threat of Amanda (Melinda Clarke) looms large over the team, particularly since she’s now allied herself with mysterious new partners that furnish her with a terrifying new weapon. Meanwhile, Alex (Lyndsy Fonseca) considers an intriguing offer from the Nobel Prize winner (guest star Raven Dauda) she’s defending. Aaron Stanford, Noah Bean, Dillon Casey and Devon Sawa also star. Dwight Little directed the episode written by Carlos Coto (#321).

PRZETŁUMACZYŁBY KTOŚ?

Villemo339

Silverstein zdradza, że w nadchodzącym epizodzie dojdzie do szokującego tragicznego wydarzenia - zginie jedna z głównych postaci serialu.

- Według mnie, poza postacią Percy'ego nie mieliśmy w serialu jeszcze tak szokującej śmierci. Heroicznej śmierci członka naszej ekipy i osoby, która była w stałej obsadzie tak długo. Jasne, był świetną postacią, ale jednocześnie łotrem, więc nie sądzę, że kiedykolwiek w serialu mieliśmy coś takiego, jak teraz - zdradza.

Obiecuje, że śmierć tej postaci nie jest standardowym poświęceniem. Dodaje, że właściwie w tym odcinku zginie więcej osób, ale tylko jedna śmierć ma kluczowe i kolosalne znaczenie. Nie wyjawiono tożsamości tej osoby.

Wielbiciele romansu dostaną w końcu coś, na co czekali. Producent zdradza, że przed zakończeniem sezonu dojdzie do pewnej sceny pod prysznicem pomiędzy Nikitą a jej ukochanym.

@zapewne Ryan zginie :)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Ja obstawiam Owena.....obym się myliła !

Summer_Wine

Gdzieś czytałam że Birkoff będzie opłakiwał osobiste straty więc może Sonia ale pewnie nie mam racji

ocenił(a) serial na 10
Shadow0

Ktoś pisał, że ma ona ( aktorka ) kontrakt na 4 sezon. Ile w tym prawdy nie wiem :<

Summer_Wine

Ja nawet nie wiedziałam że już kontrakty na 4 Sezon już podpisują :) jeszcze równiutkie 7h do 3:20 i się przekonamy kto zginie. Ja się tu mogę założyć że to bd Ryan albo Owen bo nawet ich nie ma w dalszych opisach odcinków .

kKahlan

To Ty zamierzasz na żywo oglądać czy innymi sposobami się dowiadujesz?
;)
Ja próbowałam ostatnio na żywo, ale coś się cięło okropnie.
I nie wiem czemu, ale nie wydaje mi się, żeby to była wina internetu.

ardnaskela_filmaniak

o 3:10 w sieci się pojawia dopiero bo to jest odrazu po amerykańskiej premierze :)

ardnaskela_filmaniak

Na żywo przygody merlina oglądałam i fajnie u mnie leciało bez ścinania :)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

To jak obejrzysz pisz od razu relacje bo wole wiedzieć zanim zobaczę odcinek xd

Summer_Wine

Ja mam to samo :) Też wolę wiedziec :)

kKahlan

To nie wiem dlaczego do 3:20 w takim razie.
Najpierw się ściąga, robi przegląd odcinka, a potem dopiero ogląda w całości..?
Ej, a mi powiedz, o której napisy wychodzą.
Ty się znasz na takich rzeczach :).

A może po prostu masz lepszą stronę albo coś po prostu akurat wtedy nawaliło.
Zdarza się.
A mój komputer to w ogóle jest... szkoda gadać.

ardnaskela_filmaniak

Jeśli ci chodzi o napisy anglskie to około 7:00 na pod.napisi są już. Idę spać bo muszę w nocy wstać :)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Dobranoc ! Pamiętaj o spojlerach dla mnie ;p

kKahlan

Taak.
A.ja je widziałam trochę wcześniej.
D:
Tak czy owak, i tak zawsze wstaję akurat na nie.

Villemo339

http://www.ksitetv.com/la-femme-nikita/nikita-spoilers-new-images-for-self-destr uct/21636 zdjęcia do 19 odcinka

kKahlan

Ech Ryan nie zginie bo już tu coś żywo na zdjęciach wygląda czyli Nikki się dowie że Alex go postrzeliła :) to Owen na 100% zginie

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Bez Owena to nie bd miało sensu ! ja nadal widzę go jako partnera życiowego Nicki ;<

Summer_Wine

Owen zostanie nie bój się :) Biedny Sean

kKahlan

I dobrze mu :).

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Zabili Sean'a ? Taaaaak !!
Lepiej być nie mogło ;D

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

E tam nie smutaj się ! Na jego miejsce dadzą kogoś nowego, pewnie jeszcze przystojniejszego ;D

Summer_Wine

Mi jest szkoda Alex nie jego :)

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Jej to nie lubię, więc mi to obojętne ;<

Villemo339

http://www.youtube.com/watch?v=SXEZ8YAb_lQ promo 19 odcinka

kKahlan

Lepsze promo http://www.youtube.com/watch?v=-X66bm3erAI mam do was pytanie bo chyba mi się coś przesłyszało albo źle zrozumiałam. Czy on chce zniszczyć placówkę sekcji w której sie znajdują by się pozbyć dowodów? Bo chyba w jakimś wywiadzie było że Sekcja przestanie istnieć 'dosłownie'

ocenił(a) serial na 7
kKahlan

http://tvline.com/2013/04/19/may-season-finale-spoilers-2013-sweeps-photos-once- upon-a-time/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#21/nikita/
To już było? Bo trochę dzisiaj nie ogarniam :D

W każdym razie, nie chce tłumaczyć mi sie słowo w słowo, to tak w skrócie:
- Powróci organizacja zwana przez Birkoffa The Shop. Jak mówi Craig - Michael zawarł dosłownie pakt z diabłem. Odzyskanie ręki będzie miało swoja cenę.
- ''Wielki odcinek '' Alex/Nikity nadchodzi,
- Sam idzie na ''swoją małą misję'' i zniknie w cliffhangerze odcinka 20 (co nie znaczy, że zginie, wcale nie)
- Mikita shower scene.
- Zniszczenie Division w finale.
- Emocjonalny cliffhanger finału.
- Znowu jakiś wielki zgon, prawdopodobnie największe WTF w sezonie i to też w finale.
- ...ale to nie będzie Amanda. Pod koniec sezonu Amanda zyska ''nowy cel w życiu''. ''Przerażający i ekscytujący. ''

Villemo339

Ja to jakoś teraz pierwsze od cibie słyszę :) - ''Wielki odcinek '' Alex/Nikity nadchodzi, i - ...ale to nie będzie Amanda. Pod koniec sezonu Amanda zyska ''nowy cel w życiu''. ''Przerażający i ekscytujący. ''To bd ciekawe jak dla mnie luibe ten duet

Villemo339

Zagraniczne media informują, że "Nikita" otrzyma jeszcze jeden, krótki, finałowy sezon, który w odpowiedni sposób zakończy wszystkie wątki w serialu.

Nikita" to jeden z kilku seriali CW, których przyszłość wciąż jest niepewna. Produkcja emitowana w piątkowe wieczory radzi sobie średnio, słabiej niż przed rokiem, ale wciąż nie są to wyniki przekreślające kontynuację w przyszłym sezonie. Według zagranicznych mediów, obecnie trwają rozmowy na temat jeszcze jednego, czwartego sezonu, który będzie serią finałową i składał się z dziesięciu odcinków. Dzięki temu twórcy serialu otrzymają możliwość pożegnania się z widzami w odpowiedni sposób i zamknięcia wszystkich wątków fabularnych.

Twórca "Nikity" (Craig Silverstein) od niedawna pracuje nad nowym serialem dla stacji AMC pt. "Turn". Zapowiedział jednak, że jeśli "Nikita" otrzyma jeszcze jeden, finałowy sezon, nie będzie miał problemów z łączeniem swojej pracy na planie dwóch seriali. "Nikita" to wciąż serial, z którego stacja CW czerpie sporo zysków. Produkcja systematycznie sprzedawana jest do telewizji zagranicznych, a do tego ma wielu fanów w mediach społecznościowych.

ocenił(a) serial na 7
kKahlan

Craig póki co zaprzecza wszelkim plotkom zarówno o 10-odcinkowym, jak i 13-odcinkowym sezonie. Zobaczymy. Może zaprzecza, bo musi.

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

To niefajnie, że myślą już nad zakończeniem ;&lt;

Summer_Wine

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1hbF43fT9M0 clip do odcinka najnowszego

ocenił(a) serial na 10
kKahlan

Owen aka Sam !!!