PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615440}

No.6

2011
7,6 2,6 tys. ocen
7,6 10 1 2555
No.6
powrót do forum serialu No.6

Do tej pory uważałam, że to Death Note ma najpiękniejsze i najbardziej liryczne zakończenie na świecie. Ale poznałam No. 6. Bite dziesięć minut szlochu, naprawdę nigdy w życiu nie płakałam tak rzewnie. Gdy pojawiła się Safu, powtarzałam w kółko "Oddaj mu swoje życie, oddaj mu swoje bezsensowne życie!". Nawet po obejrzeniu całego odcinka, nie mogłam przestać płakać. Chciałabym, żeby powstała druga seria... Co do piosenki końcowej -jest niesamowita. Jeden z lepszych endingów, jakie widziałam.

Przy okazji chciałam poruszyć domniemany temat związku Shiona z Nezumim -te ich delikatne pocałunki były wspaniałe i tak subtelne... Gdyby doszło do czegoś więcej i anime zamieniłoby się w yaoi, to nie byłoby to samo.

Przeboska seria. Polecam.

Naija1

Oglądałaś "Grobowiec świetlików"? :)

ocenił(a) serial na 9
Daveiro_88

Oglądałam naprawdę dużo filmów studia Ghibli, ale "Grobowca" nie miałam niestety okazji.

Naija1

To polecam! ..tak a'propos lirycznego zakończenia. :)

ocenił(a) serial na 9
Daveiro_88

Dzięki, z pewnością obejrzę :)

Naija1

" oddaj mu swoje bezsensowne życie" wtf? mówisz o sobie czy masz jakiś problem z głową? jakby nie było to ona była katalizatorem największych zmian.

ocenił(a) serial na 9
Naija1

co za

gejoza

hue hue hue

ocenił(a) serial na 10
Whoever_2

Cóż za ambitny komentarz. Gratuluję.

ocenił(a) serial na 9
fizzlymike

Jeśli ten komentarz kogoś uraził, przepraszam. Zachowałem się nie do końca taktownie.

Po prostu scena ta nie urzekła mnie, ponieważ prawdopodobnie miała trafić do osób o innym guście... no i cóż, nic nie poradzę na to, że tego typu żarty śmieszą intelektualnie ograniczone ameby, pospolitego polaczka cebulaczka takiego jak ja .

Whoever_2

Za to Ty mnie urzekłeś tym komentarzem :D Doceniam takie poczucie humoru jak Twoje i już spieszę zobaczyć co i jak oceniasz, bo być może znajdę coś dla siebie ;) Zdrówko!