PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98667}

Noir

2001
7,5 483  oceny
7,5 10 1 483
8,0 2 krytyków
Noir
powrót do forum serialu Noir

smierc_w_oczach

ocenił(a) serial na 10

Na samym poczatku ukazuje nam sie slodkie dziecko. Jednak pozory myla. Noir jest smiertelna bronia, ktora wykonczy kazdego kogo spotka na drodze. Jej celem jest odkrycie swojej przeszlosci. Jak sie okazuje wszyscy chca jej w tym przeszkodzic. Jednak jak na prawdziwa zabujczynie pszystalo-ona zalatwi kazdego-wykorzystujac do tego celu od karabiunu po karte kredytowa wlacznie. Ponadto w tle slyszymy muzyke ktora jest idealnie dopasowana do zaistnialej sytuacji. Polecam nie tylko film ale i sciezke dzwiekowa.

ocenił(a) serial na 9
ronwe

ściezka dźwiękowa!!!

nigdzie nie mogę dostać tytułów utworów oraz płyty.

czy możesz mi pomóc?

ocenił(a) serial na 8
Lord_Satham

ścieżka dźwiekowa- doskonała, ale tylko OST1, bo wydawnictwo nr 2 i 3 to przekombinowane remiksy, które ciężko ścierpieć, gdy usłyszało się OST1. Myśle, że powinna być na Soulseeku albo eMule.

ocenił(a) serial na 10
zyrafa

Zgadzam się, OST nr. 1 jest arcydziełem, a 2 i 3 to już tylko takie dodatki dla maniaków, ale ciężko strawne troszku :) I dodam jeszcze sieć Bittorrent jako miejsce gdzie można spotkać wszystkie trzy OSTy. Ja właśnie z tamtąd zassałem bo kupienie tego graniczny z cudem, owszem można kupić ale w japońskich sklepach wysyłkowych co nie jest proste :)

Lista utworów z pierwszego OSTa:

01 Coppelia no hitsugi
02 Les soldats
03 Snow
04 Canta per me
05 Corsican corridor
06 Ode to power
07 Solitude by the window
08 Romance
09 Silent pain
10 Lullaby
11 Mélodie
12 Chloe
13 Whispering hills
14 Zero hour
15 Liar you lie
16 Sorrow
17 Salva nos
18 Kireina kanjo

Polecam stronkę www.animeyume.org na której znajdziesz omawiane soundtracki. Musisz tylko się tam zarejestrować oraz posiadać na kompie program do obsługi torrentów, polecam BitComet bo jest najprostszy i najlepszy.