PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561203}

Nowa

2010
6,4 3,8 tys. ocen
6,4 10 1 3827
Nowa
powrót do forum serialu Nowa

jaka glowna bohaterka serialu a Shneider czyli tytulowa nowa jest wymieniona ostatnia???

ocenił(a) serial na 5
sincity

Zapytaj tego kto robił tą czołówkę. A co do Kożuchowskiej to nie ma jej na szczeście za wiele w tym serialu.....

sincity

może dlatego ze jest rozpoznawalna, i w ten sposób od początku chcą przyciągnąć widza do tego dennego serialu, hehehe, złapać odłam funów m jak miłość

ocenił(a) serial na 6
GhostRider_4

Ona ma przyciagnac fanow chyba odepchnac a coz to za znana aktorka przeciez ona grac nie umie a ta jej rola twardej policjantki jest beznadziejna

ocenił(a) serial na 7
sincity

Mi się wydaje, że postacie z czołówki są ułożone wg stopnia i roli odgrywanej w policji. Paulina Barska ma stopień inspektora, najniższy posiada Ada z wiadomych względów.

ocenił(a) serial na 10
Vaknyk

Właśnie tez sie nad tym zastanawiałam i myślę że pewnie dlatego iz Justyna schneider jest pierwszy raz na ekranie i dali pierwsza korzuchowska zeby przyciagała ludzi

ocenił(a) serial na 10
sincity

Nieraz w czołówkach przedewszystkim zagranicznych seriali postać tutułowa jest wymieniana jako ostatnia. Tym bardziej że tutaj zaraz po nazwisku Schneider wyskakuje napis Nowa. Co podkreśla jej role ;) Taka jest moja analiza ;)

WannaFly

ja uważam że Kożuchowską znają wszyscy, a tą Schneider to narazie tylko widzowie serialu