PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561203}

Nowa

2010
6,4 3,8 tys. ocen
6,4 10 1 3825
Nowa
powrót do forum serialu Nowa

czy w ten czwartek ada i wolski w końcu się pochałują?
Bo ja szczerze mówiąć , to mimo że sam serial jest cholernie dobry i bardzo lubię go oglądać to najbardziej czekam na ich pocałunek ;)

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

tak . To jest ciekawe czy oni sie pocałują .

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

Spoiler ;)

Na pewno będzie pocałunek w policzek przy czułym pożegnaniu Ady, osobiście licze na coś więcej gdy Wolski "uratuje" (bo wydaje mi się że to zrobi) Ade. ;)

ocenił(a) serial na 5
WannaFly

Raczej na to bym nie liczył, to moim zdaniem nastąpi w drugim sezonie jeśli taki będzie....
To by było jednak za szybko moim zdaniem....
Bossak miał niezły tekst w dwunastym odcinku jak odwoził Adę:D

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Kto daje i zabiera ..;)

ocenił(a) serial na 5
WannaFly

Nie ten jak jej proponował leżenie w łóżku:D.
Tak z Wolskiego to taki trochę tani podrywacz no ale chyba Adzie się podoba, przynajmniej chłopak jest bezpośredni zamiast gadać coś w stylu:-masz piękne oczy-:D.

ocenił(a) serial na 5
WannaFly

Nie ten o leżeniu w łóżku z partnerem:D.
Przynajmniej chłopak jest bezpośredni:D.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Albo: Co chcesz całować chcesz się ze mną? ;D

Ogólnie ich teksty są świetne ;) Mozna by o nich osobny temat założyć ;D

WannaFly

Do WannaFly :

No właśnie ja tez na to bardzo liczę. W końcu nie wiemy w jakim stanie będzie Ada po tym porwaniu. Może została zgwałcona, pobita albo coś tam jeszcze innego. A Wolski niczym Bond da w morde temu porywaczowi ,weźnie Adę i zaczną się całować za te wszystkie dni co razem pracowali :)
Ja tak to widze. ;P Było by ekstra.
Chodziaż z drugiej strony jeśli teraz zaczną się całować to co będzie w drugim sezonie (jeśli ten będzie)

fredka_96

Ja pamiętam wypowiedź Bossaka jak tylko zaczęli kręcić zdjęcia i on powiedział, że gdyby powstał wątek romantyczny, to by się zrobił z tego uklepany schemat (jak na przykład w Miss Agent), ale z drugiej strony chyba wszyscy na to czekają.. Może to nie jest główny powód do oglądania serialu, ale jednak :P
Rzeczywiście, ich teksty są świetne :D

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

W sumie z jednej strony nie chcę żeby się tak szybko pocałowali bo zrobi sie z tego romansidło i boję się że ta para straci tą swoją chemie i skończą się te ich docinki które uwielbiam. Ale z drugiej strony jak myślę że na jakiś kiss mam czkać tyle ile w Kryminalnych to...;/

W każdym razie brawo dla scenarzystów za tą pare ;)

ocenił(a) serial na 5
WannaFly

No niezły ale dla mnie najlepsza para w polskich serialach tego typu to Kruszon i Aldona z ''Oficera'':jednego dnia potrafili się pożreć a na drugi dzień wszystko było okej i jej z reguły było głupio no ale to off-topic wiernego fana ''trylogii'':D

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Ja szczerze mówiąc nie oglądałam Oficera, co najwyżej widziałam kilka odcinków. Ale teraz mam dużo wolnego czasu to może to nadrobie ;)

WannaFly

Tak, z kryminalnymi to masz rację. I do tego że trzeba było tak długo czekać to jeszcze nic z tego nie wyszło. :

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

A może powiecie mi w którym odcinku Wolski mówi do Ewy że mają wspólny problem, czyli Ade. Czy coś w tym stylu. Przejrzałam wszystkie odcinki i nie moge znaleźć.

WannaFly

Chyba wtedy jak Ewa chwali się Adzie że dostało różę od Wolskiego, a później dodaje że nie umawia się z facetami co podobają się jej przyjaciółkom. Ale nie powiem ci który był to odcinek bo zwyczajnie nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

Myślę, że się pocałują, a rozwinięcie tej historii pojawi się w 2 sezonie. Swoją drogą ciekawe czy już nagrywają...
Serial kapitalny :)

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

Już znalazłam ;) Myślałam że mam na komputerze wszystkie odcinki, okazało się że nie mam 7 i to właśnie tam było ;) Ale dzieki ;)

WannaFly

spoko :) Do usług ;p

ocenił(a) serial na 9
fredka_96

Mi się wydaje, że między nimi nie powinno do niczego dojść. Fajnie jest oglądać i mieć nadzieję, ze do czegoś dojdzie. Ale gdy już zaczyna się w serialach tego typu rozkręcać wątek miłosny to przestaje być tak ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

I co, to już koniec?! - moja reakcja po zakończniu.

WannaFly

Dokładnie..