PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561203}

Nowa

2010
6,4 3,8 tys. ocen
6,4 10 1 3828
Nowa
powrót do forum serialu Nowa

fakt że ogólnie był najlepszy to na ostatniej scenie się cholernie zawiodłam. Zupełne inaczej wyobrażalam sobie ich ostatnie współne chwile. Pocieszeniem jest dla mnie tylko to, że po takim zakończeniu wnioskuję że będzie kolejny sezon. :)
Co wy sądziecie. ?

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

tak zakonczenie nie najlepsze , ale to wnioskuje ze bedzie kolejna seria

ocenił(a) serial na 5
aniaczek_10

Moje drogie panie(bo wnioskuje że jesteście dziewczynami), gdyby w ostatniej scenie Ada z Wolskim zaczęli się całować albo coś w tym stylu to było by to strasznie banalne zakończenie moim zdaniem, powiem tak nie zdziwił bym się gdyby następnej serii pojawił się ktoś trzeci dla jednego albo obojga z nich.......

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Słuchaj ja nic do zakończenia nie mam wcale nie chciałam żeby się całowali , ale brakowało mi tak krótkiej rozmowy niczego więcej :)))

ocenił(a) serial na 10
fredka_96

Powiem wam, że przed emisją odcinka liczyłam na coś pomiędzy nimi. Ale w chwili gdy Wolski zaczął odgarniać jej włosy z twarzy to na serio wystraszyłam się że się pocałują. Zdałam sbie sprawę że to by mogło zniszyć te fajne dialogi i akcje pomiędzy nimi. Naprawdę dobrze, że skończyło się tak jak się skończyło. Zgadzam się WOLVERINE55, że może pojawić się ktoś trzeci ;) a moze Eryk dojdzie do głosu ;D Ciekawe też jak rozwiążą sprawę z przydziałem Ady...może zostanie przydzielona do drużyny Radwana ;p