7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18118
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Aśka

ocenił(a) serial na 9

W 3 sezonie straszna małpa się z niej zrobiła. Drażliwa, o wszystko się obraża, czepia niuansów. Szczerze powiem, że nie wiem o co jej chodzi, bo podobno zamknęła rozdział pt. "Marcin". Co wy sądzicie?

ocenił(a) serial na 8
emka98

Jestem pod wrażeniem dziewczyny waszych wywodów i nawet trochę mnie przekonałyście do tej postaci zaczynam w tej zimnej rybie za jaką ją miałam dostrzegać dzięki Wam oznaki ciepła. A teraz jestem ciekawa jak to będzie z tymi zaręczynami Adama i Asi bo one mogą nam dużo powiedzieć o tej dziewczynie. Marcin zaręczy się z Igą w 9 odcinku i teraz jest pytanie czy te zaręczyny A&A to nie będzie próba ze strony Aśki znów uciec do przodu żeby nie zostać w tyle za innymi? No chyba że pokażą nam trochę uczucia w tym sezonie między A&A bo na razie marnie to wygląda. W sumie najbardziej rozbuchana para to Marta i Tomek czyli ta co się najbardziej kontroluje i ten sztywniak a razem dają czadu.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Tomek ostatnio, pod wpływem Marty pięknie "rymuje" zdania, cudo.
Gdyby Asia była pierwsza to by była tzw. sprawiedliwość dziejowa i tego jej życzę, by wykonała ten skok, pierwszy raz w życiu. Kwintesencja przemiany.

ocenił(a) serial na 10
wiseacre

..w wpisie powyżej mam na myśli ślub A&A*, przychylam się więc do wizji emki.