PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

Adam i Asia razen?

ocenił(a) serial na 6

Jak myślicie, czy mogliby stać się parą? Bardzo polubiłam Asię i chciałabym, żeby znalazła fajnego faceta i wyleczyła się SKUTECZNIE z Marcina:) , a Adam jest świetny wg mnie:)

ocenił(a) serial na 8
Pean_Ka

Też lubię Adama ale nie wydaje mi się by Aśka się nim zainteresowała to jednak jest tylko barman a Asia ma chyba wyższe oczekiwania. Wydaje mi się że dadzą jej jakiegoś bogacza a i tak na końcu pewnie będzie z Tomkiem, który pewnie nabierze pewności siebie po związku z Laurą.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Bardziej pasuje m i tu układ Adam- Ewa. Niewyjaśniona sytuacja z mężem przebywającym zza granicą sprzyja postawieniu na drodze Ewy jakiegoś innego faceta. Może poznają się na jakiejś wspólnej imprezie z państwem Skutecznymi i przypadną sobie do gustu.... byle do marca!!!!

pola_la

Zgadzam się z powyższymi opiniami - Asia to dla Adama za wysokie progi. Pisałam wcześniej, że Adam i Ewa będą świadkami na ślubie Skutecznych. Męża jak nie było tak i nie ma. Może chcieli podkreślić los młodych ludzi, których rodziny ponoszą duże koszty emigracji zarobkowej? Adam nie będzie się tak długo zastanawiał. Kaszuba przetarł szlaki, poza tym to tylko jedno dziecko, nie dwoje :). A tak przy okazji Iga ma przyjaciółkę Ewę, a Marcin - Adama. Czy to przypadek?

Lipa88_2

Adam nie jest "tylko barmanem" jak to określiłaś on jest właścicielem tego lokalu, byłoby super gdyby ich sparowali, Asi przydałby się taki fajny życiowy facet. I w końcu to byłby ktoś spoza świata jej ojca.

joeyy

mnie też się wydaje, że to byłaby fajna para...już zresztą są jakieś zwiastuny...a Adam przecież zna Marcina ( ich rozmowy to nie były takie słynne zwierzenia z barmanem), może to jest tzw przyjaciel rodziny.(może ich ojcowie ,matki są przyjaciółmi). poza tym na razie Adam podziwia Asię mówi o niej 'myślisz ,że taka dziewczyna będzie w kącie na ciebie czekać' ( ale oczkiem strzela ;) ...ale Asia też dostała po nosie od życia, więc ...

ocenił(a) serial na 6
ola_s

Idzmy dalej tym tropem:) A może Adam to barman z przeszłością? Może był wcześniej bankowcem w londyńskim City, ostrym graczem, który doszedł tam do ściany i postanowił całkowicie zmienić swoje życie i być bliżej ludzi.?.. i wrócił do starych miejsc, przyjaciół i pracuje w zawodzie, gdzie kontakt z ludzmi to podstawa:)

Pean_Ka

na razie pocieszmy się , że komuś w tym serialu może się udać

http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-czy-adamowi-uda-sie-zdobyc-serce-aski,nId,1725033

ocenił(a) serial na 8
ola_s

Nie wiem jakoś tego nie widzę może dlatego że jak dla mnie Aśka to taka zimna ryba z wysoko zadartym nosem. Ma przebłyski dobroci i ciepła ale to dla mnie za mało. Może to nie żaden konkret ale widziałyście jakie ona bure te ubranko dla dziecka kupiła, nie chciała różowego czy niebieskiego to mogła kupić zielone. W ogóle u niej wszystko jest takie akuratne nie wiem jak to wyjaśnić ale nieraz mam wrażenie że patrze na królową brytyjską. I Adam to taki wół do karety. A tak już poza tym to co to za pomysł że świadkiem Wiktora zostaje koleś którego on nie zna? Mogła zaprosić Adama na ślub a Marcina zrobić świadkiem.

Lipa88_2

A może właśnie potrzeba jej takiego Adama, który zabierze na mecz i nauczy, jak nie dusić w sobie i krzyczeć, żeby poszło w pięty? ;)

ocenił(a) serial na 6
ola_s

I bardzo dobrze:) Dzięki za umieszczenie linka. Naprawdę świetne informacje. Uwielbiam tę parę (moja słabość do urody p, Lesława też nie pozostaje bez znaczenia:)) i czekam z utęsknieniem na odrobinę choćby romantyzmu w serialu, bo na Igę i Marcina nie mamy niestety co liczyć. Rozumiem, że perypetie muszą być, ale macie rację, relacja Igi i Marcina idzie w złym kierunku - ciągłe nieporozumienia, nowe przeszkody (Gadomska!). Brakuje atmosfery z pierwszego sezonu - nie lubię Marcina otoczonego tabunem kobiet i Igi krzyczącej do wszystkich na czele z Marcinem. Nie uważacie, że to smutne i żałosne trochę jest, że jedyne co nam teraz pozostaje to nakręcanie się jednym romantycznym zdjęciem Igi i Marcina w scenie, która nie wiadomo kiedy nastąpi... Dobra strona medalu jest taka, że pewnie szykują grunt pod trzeci sezon:)

Pean_Ka

Jeśli 3 sezon ma wyglądać, jak 2, w relacjach głównej pary bohaterów... to ja wysiadam. Mam nadzieję, że producent czuwa nad scenariuszem i nie pozwoli na stworzenie kolejnego gniota TVP.

ocenił(a) serial na 8
Pean_Ka

http://superseriale.se.pl/kulisy-seriali/o-mnie-sie-nie-martw-2-sezon-odcinek-9- barman-adam-zdobedzie-asie_595182.html A jednak :D