Marcin odkryje że Gadomska miała romans z jego ojcem, załamany idzie do Igi,a ta go pociesz mówiąc że wszystko będzie dobrze i mocno go przytula!! żródło;nowy ŚWIAT SERIALI
Gadomska w ostatnim odc przybiega do Marcina i mówi ze wypowiedziala pełnomocnictwo Laskoniowi,i wtedy wyjdzie stary Kaszuba na widok którega Gadomska bardzo się zdenerwuje,Marcin wykrzyknie do niej SPAŁAŚ z nim ?powie jejże niema jej nic więcej do powiedzenia i pojedzie do Igi,Iga powie do Marcina ;WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE,BĘDZIE DOBRZE IGA OBEJMIE MARCINA I MOCNO GO PRZYTULI:)))
Ja pierdziu! To stąd to przesłuchanie nt. rodziców w trattorii. No, takiego rozwoju wypadków to bym nie przewidziała:o Ciekawe, co tam jeszcze scenarzystki nam zaserwują w tym sezonie...
Nie no, sorry, po tej akcji w szkole i w hotelu po scenie z Philipem, jakie zrobił Kaszuba Idze, to ja bym go na jej miejscu kopnęła w zad dyplomatycznie mówiąc "sorry facet, życie, masz pecha" :-)
Chyba na odwrót, to on powienien kopnąć ją w dupę, i się więcej do tej niewdzięcznej frustratki nie odzywać.
Ten serial nie przestaje mnie zaskakiwać ;) Nie spodziewałam się,że Gad miał romans z Kaszubą seniorem xd Skoro Marcin pojedzie do Igi się wyżalic to ciekawa jestem w jaki sposób oni przeniosą się nad tą rzekę.Czy w mieszkaniu nagle zjawi się Krzysiek i Marcin będzie chciał na spokojnie z Iga porozmawiać i razem wyjdą? Jeszcze 2 tygodnie i się wszystkiego dowiemy ;)))
Oni tak zaskakują że już się boję czy w ogóle będzie ta scena z nad rzeki chyba że Krzysiek im przeszkodzi i już nie zważając na niego Kaszuba odniesie się do słów Igi z pierwszego sezonu odc.8 kiedy chciała aby ją zabrał stąd..
nie wiem jak oni to zrobią,ale ja chce widzieć ich pogododzonych w tym 13 odcinku i chce widzieć jak pocaluja się na zgodę ;-) <3
Boję się tylko, że po tej Gadomskiej to Marcin się zrazi do związków i nie będzie chciał z nikim być przez jakiś czas
Pamiętam, że w ostatnich odc. 1 sezonu, widzowie też mieli oczekiwania co do głównych bohaterów, a tu klops... jedynie dłoń Igi na policzku mecenasa, jak przykorbił w drzewo i jego uśmiech i ulga, że Iga wywinęła się Biczyńskiemu;)
mnie to tak bardzo nie zaskoczyło ze magda w karierze pomogła sobie "łóżkiem"
W pewnej chwili podejdzie do nich Marek Kaszuba, by - jak powie - przywitać się ze swoją byłą aplikantką. Magda na jego widok zdenerwuje się, a Marcin od razu zorientuje się, że jego dziewczynę i ojca musiało łączyć w przeszłości coś więcej niż tylko stosunki służbowe.
Czytaj więcej na http://www.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie -martw-podwojny-cios-od-ojczulka,nId,1735017#utm_source=paste&utm_medium=paste&u tm_campaign=chrome
Kaszuba powie 'kolejny raz zabawiłeś się moim kosztem' ...kolejny raz ....hmmm
nieciekawy typ ten Kaszuba senior,tak na dzień dobry ...
To mamy kolejną zagadkę i jak on teraz ma pracować w jednej kancelarii ??? ? będzie szukał innej pracy ???
Będzie ostra walka w 3 sezonie, może Wiktor będzie rozjemcą? A Iga będzie się rozwijać... może tatulek się nią zainteresuje i Marcina tragi szlag;)
A kto wie, kto wie... baaaardzo prawdopodobne. Ale jest nadzieja, że z Igą mu nie wyjdzie, bo przecież ona nie daje się nabrać na tani bajer. Chyba, że będzie wykładał na uczelni...?
Curyło jak nic opisała tą świetną adwokatkę, która to koscistym du...kiem grzała łoże czcigodnego seniora, a po stwierdzeniu Marcina; Spałaś z nim!już wiadomo że to nie jedyny przypadek stylu bycia pana prokuratora.A może jeszcze, to taki tatulo który uwielbia rywalizację z własnymi synami ,na płaszczyżnie damsko-męskiej,To wtedy zacznie się jazda bez trzymanki.Iga koniecznie musi zmienic pracę ,bo jak jej Marcin opowie jaki z papcia był mąż i ojciec, to drżyjcie narody.Zakochana w Marcinie temperamentna Małecka zacznie praktykować na podstarzałym lowelasie metody resocjalizacji Wyobrażnio działaj!
aha...ale przecież to jest zrozumiałe,bo jak stwierdziła Gadomska ona o wszystko musiała w życiu walczyć ...walczyć jak potrafiła, a potrafi właśnie tak...w łóżku ;)
Oj myślę że senior Kaszuba namiesza w kancelarii są 3 kobiety a może zainteresuje się no właśnie którą ???a do tego będzie uprzykszał życie Marcinowi nie raz trzaśnie drzwiami
No właśnie może się okazać, że będzie wykładowcą Igi i właśnie na nią zacznie polować, jeśli rywalizuje z juniorem o kobiety... Dyplom Igi zawiśnie na włosku... a może nawet "przyjaźń" z Marcinem...?
Ale, że Wiktor dogadal się z ojcem Marcina za jego plecami to troche dziwne, przecież Wiktor do tej pory pokazywał się z jak najlepszej strony. Smutne to:-(
Podobno ojciec Marcina to świetny adwokat, więc chciał mieć kogoś takiego u boku.
No ale Marcina też dlatego zatrudnił, że jest najlepszym prawnikiem. Poza tym nie powinien wcześniej poinformować pracowników?
Może ojciec Marcina go poprosił, aby nie mówił. Pewnie to miała być taka "niespodzianka". A co do tego, że Marcin jest najlepszy, myślę, że to nie do końca tak, jeszcze wiele musi się nauczyć, nieraz Wiktor musiał go wyciągać z tarapatów, a jego ojciec ma duże doświadczenie, co jest mocnym atutem.
myślę, że urażona duma bardziej, no i fakt, że spał z kobietą, którą kolokwialnie mówiąc "obracał" ojciec ;)
aczkolwiek skoro Marcin dowiedział się o zakładzie z Laurą w 12 odcinku, a w 13 Gadomska do niego biegnie to chyba on nie wziął na poważnie tego zakładu :/
Też uważam, że zakład nie zrobi na nim większego wrażenia... może trochę da do myślenia, ale nie na tyle, żeby posłać gada w diabły. Chociaż wg mnie, czarne chmury nad gadziną zbierają się od 10 odcinka, kiedy to Marcin wyszedł od niej i dzwonił do Igi. Oj, będzie się działo! Melisy zapas muszę zakupić obowiązkowo;)
Ja myślę, że to może zadziałać na Marcina w ten sposób, że woli już wybuchową Igę i ten jej totalnie szczery świat niż eleganckie, cichutkie szumowiny typu Gadzina :P
Jeśli to na niego tak zadziała, to lepiej żeby dał Idze spokój. Bo jej świat jest nie tylko szczery, ale przecież "cholernie ciężki". Nie udźwignie tego mecenas... Ciekawe, czy się zastanowi, że skoro Iga ma już tyle na głowie, na dodatek w 11 odc. kazał jej o sobie zapomnieć, czy w porządku jest zwalać jej jeszcze jeden problem do kolekcji pod tytułem "Kaszuba-zbity pies":I
Tak tylko w 12 odcinku Kaszuba zaczyna interesować się sprawą kamienicy Igi, wiec pewnie z jednej strony kazał jej zapomnieć, później ona zwraca sie do niego o pomoc on odmawia i wysyła ją do Laury ale nie pozostaje obojętny na jej problemy. Później kiedy Krzysztof ma juz rozbitą głowę koniec 12 odcinka bądź początek 13 Kaszuba jest u nich w domu.... Może jakoś sie dogadają i z powrotem wrócą na etap "przyjaźni"
A, to więcej niż pewne, bo przecież czapla i żuraw;) Dogadają się... ale już się wkurzam na zapas;) Nie będzie obojętny, bo jeszcze po przedstawieniu ze szkoły nie wyszedł, a już żałował, że wygarnął Idze. Czuję to w kościach;))
No nie... Kaszuba poleci do Igi, wyżalić się jej ze swoich problemów.... czy ja dobrze rozumiem do tej samej Igi, której powiedział: " nie ma już Marcina w twoim życiu(...) zapomnij i wykasuj mój numer"? Nie wierze... I co jej powie, że Madzia, z którą łączył go tak szumny romans sypiała z jego tatusiem...
A Iga na to - Wszystko będzie dobrze, Marcin. Wszystko będzie dobrze... - przyciągnie do siebie, obejmie i mocno go przytuli - tego jeszcze nie grali.... żenada... I pogłaszcze go pewnie po główce i doda, nic się nie stało każdemu się, mogło coś takiego przytrafić.. Marcinku...
I jak z dotknięciem czarodziejskiej różdżki, Iga zapomni o tych wszystkich gorzkich słowach, o tym, że mecenas ją uraził, skrzywdził.... Nie chce i nie potrafię sobie tego wyobrazić...
Sorry memeory ..... ale mi się nie podoba taki obrót sprawy..... Mam nadzieję, że tak to nie będzie wyglądało: Iga to twarda, znająca swoją wartość babka i niech tak pozostanie....
Ja to sobie tłumaczę tak, że to jest właśnie prawdziwa miłość...Umiejętność przebaczania mimo wszystko, nawet jeśli ktoś jest twardy, jak Iga, to i tak uczucie jest silniejsze i przezwycięża wszystko inne... Marcin to też, mówi niby, że ostatnia przyjacielska przysługa, a potem tak jakby wogóle takie słowa nie padły, ofiaruje pomoc...Oni chyba już nie potrafią bez siebie wytrzymać...
wszystko można przebaczyć , ale nie zdradę...a na ogół jest odwrotnie zdradę wybaczamy ( w imię 'miłości') ,a jakieś niedoskonałości charakteru np, nie
a to jednak była zdrada , upokorzeni..to co w odc 9 powiedział Kaszuba w hoteli , upokorzył Igę ,wybrał inną ..może dlatego, że stała obok i i słyszała ta dyskusję ..Marcinek miał na nią ochotę i pomyślał sobie, że Iga i tak mi wszystko przebaczy i zrozumie ,wybieram Magdę, bo jeszcze nie daj Boże się obrazi