Ciąg dalszy perypetii Igi:
http://superseriale.se.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-odcinek-11-marcin-kaszuba -ma-rywala-iga-nowego-adoratora-piotr-biczynski-_429759.html
Nie ma nic nowego. Można powiedzieć nawet, że to jest z odcinka 10, bo gdzieś czytałam, że właśnie w 10 odcinku Biczyński zaproponuje Idze pracę w swojej filmie. A jeśli chodzi o Marcina to może i będzie przemawiać przez niego troska o Małecką, ale większość jego strachu będzie o to, że jakiś inny facet może mu odbić kobietę do której żywi tak mocne uczucia.
no, chyba nic nie wyjdzie z tej pracy , bo jak wynika z najnowszego str Iga chce wrócić do Kancelarii ;)
Chyba tak tytuł nagłówka jest mocny i jeszcze to na dole " Iga Małecka (Joanna Kulig) znajdzie sobie pocieszyciela, ale ostatecznie i tak wyląduje w ramionach Marcina Kaszuby" już mi się podoba :)
kuuurcze czemu Iga musi trafiać na takich facetów :/ dajcie jej kogoś fajnego! troszkę mnie denerwuje, że robią z niej taką ofiarę losu, chciałabym żeby w oczach Kaszuby była kobietą, o którą facet musi zawalczyć. Tymczasem ona się najpierw otwiera przed nim (zbyyyt wcześnie) a pozniej trafia na tego Biczyńskiego
Właśnie, w końcu jest taki skuteczny, żeby tylko w przypływie tej skuteczności nie zaciągnął jej do łóżka :D Chyba by to jednak za szybko się stało :) No niby Iga trafia na beznadziejnych facetów, ale jak widać nieważne jaki by to facet nie był i tak wzbudzi zazdrość u Kaszuby :D Jak w 8 odcinku kupowali te sukienki, to miałam wrażenie, że Marcinowi tak bardzo sie ta pierwsza podobała, że nie pozwoliłby jej iść w niej na randke z innym facetem, no chyba że cały czas miałby ją na oku. A co do artykułu to jestem ciekawa czy Biczyński będzie chciał coś Idze zrobić i Marcin ją tak spektakularnie obroni, czy to po prostu chodzi o pobicie Krzyśka, bo niestety na tej stronie często koloryzują i dorabiają własne ideologie, więc ten news bym jednak trochę z przymrużeniem oka traktowała. Ale nawet jeżeli to trochę prawdy na pewno w tym będzie.
Żadne łóżko najpierw to niech ją zaprosi na randkę :D Oj tak jestem ciekawa jakie argumenty wymyśli pan mecenas odnośnie Biczyński mam nadzieję ,że coś więcej niż tylko"Iga to nie jest odpowiedni facet dla ciebie " liczę na coś bardziej kreatywnego w końcu jest prawnikiem :D I zgadzam się ,że najbardziej podobała mu się czarna sukienka aż oczów nie mógł oderwać ;d Biczyński pobije Krzyśka ,a Marcin może zostanie jego adwokatem ?Kto wie mam tylko nadzieję ,że nie wyskoczy z tekstem "a nie mówiłem "Nie trzeba bardziej dobijać Igi .
Wiem jedno, cokolwiek by się nie działo, zakończą ten sezon w takim momencie, że w życiu nie wytrzymam do wiosny na drugi sezon :C
Oj taaak jeśli zakończą pocałunkiem i pojawią się zaraz napisy to ich zamorduje :D
mnie się wydaje, że przez te 3 odcinki co jeszcze będą to nie zdarzy się zbyt dużo miedzy Igą i Marcinem. On się teraz skupi pewnie na Asi, w ostatnim odcinku dadzą nam coś miłego z Igą i Marcinem, żebyśmy mialy o czym gadać do wiosny :) ale nie sądzę, aby to była jakas "bomba"
Będzie się musiał mocno starać by Asia mu wybaczyła ciekawe czy powie jej co było przyczyną jego nie dotarcia i jak ona zareaguje ? Wiadomo ,że będzie chciał jej to wynagrodzić ,ale i tak jednocześnie będzie wmieszany w sprawie Igi i Biczyńskiego czy tego chce czy nie :D
Z tego co czytałam w gazecie to raczej Krzysiek obroni Igę przed Biczyńskim a nie Marcin. Tą stronę nie trzeba się mocno przejmować bo w jednym z artykułów napisali, że Iga w mieszkaniu Marcina na randce z Ostrowskich była prawie goła więc głupoty piszą tam straszne. A ten tekst o wylądowaniu w ramionach Marcina Kaszuba może oznaczać, że po pobiciu Krzyśka Kaszuba przyjedzie do szpitala i po prostu przytuli Igę żeby ją pocieszyć.
No i pewnie dlatego Krzysiek trafi do szpitala .Najpierw Ostrowski teraz Biczyński może powinien zmienić branże i zostać Igi ochroniarzem :D Hah pamiętam ten artykuł o gołej Idze redaktorów chyba wyobraźnia za bardzo poniosła .Może być tak jak piszesz widać było w materiale jak Marcin przytula Igę jednak mam nadzieję ,że i tak jakoś Kaszuba da mu nauczkę :)
,,Biczyński będzie nieświadomy tego, że Iga przyjaźni się z prawnikiem. Poprosi Marcina, żeby wyszkolił nową pracownicę i pomógł jej poznać tajniki podpisywania umów z klientami. Kaszuba nie będzie pochwalał nowych zawodowych wyzwań Igi. Albo... jest po prostu zazdrosny o jej nowego kochanka.
W 11 odcinku ''O mnie się nie martw'' Iga i Marcin będą mieli okazję poważnie porozmawiać i pokłócić się. Zajęci sobą nie zauważą sprytu i przebiegłości biznesmena. Pierwszy o porywczym charakterze Biczyńskiego przekona się były mąż Igi. Krzysiek wda się w bójkę z kolejnym mężczyzną zabiegającym o względy Igi."
ciekawie,ciekawie :D kolejna kłótnia :D
Fajnie jak się kłócą tylko Iga podobno znów wyskoczy z wyznaniem uczuć do Marcina. Zdecydowanie lepiej by było jak by uniosła się honorem i zaczęła traktować Kaszubę z chłodem.
Popieram nie nauczyła się od ostatniego razu ? Teraz to Marcin powinien wykonać ruch spróbować poprawić ich relacje .Jestem ciekawa jej rozmowy z Asią ponoć szczerze porozmawiają ciekawe czy przyzna się do swoich uczuć
Iga chyba ciągle ma bardzo poważny problem z tym, że za szybko się zakochuje i ufa facetom. Chyba właśnie stąd są jej dwie córeczki. Iga zamiast poznać lepiej faceta od razu wpada po uszy i daje się omotać. Dlatego została najpierw sama z Helenką, potem nieudany związek z Krzyśkiem i teraz zbyt szybkie odsłanianie się przed Marcinem. Chyba już od bardzo dawna ma kompleksy i łapie się każdej możliwej okazji na miłość.
Ale u niej to normalnie bo ona nie umie dusić w sobie. To pasuje do jej charakteru. Przecież ona zawsze kłapie buzią na prawo i lewo.
,,Biczyński będzie nieświadomy tego, że Iga przyjaźni się z prawnikiem. Poprosi Marcina, żeby wyszkolił nową pracownicę i pomógł jej poznać tajniki podpisywania umów z klientami. Kaszuba nie będzie pochwalał nowych zawodowych wyzwań Igi. Albo... jest po prostu zazdrosny o jej nowego kochanka."
czyli znowu ślepy los splata ich drogi życiowe ;)...może być tak , że Marcin prowadząc sprawę rozwodową Biczyńskiego dowie się od jego żony o ym, że potrarfi źle traktować kobiety i dlatego ostrzega Igę przed Pawłem...
Ja w tym materiale wogule nie widzę tego przutulenia ech, z tym Biczynskim na pewno coś będzie nie tak, Marcin się pewnie o tym dowie bo będzie w końcu jego prawnikiem w rowodzie
Ja tej stronie zupełnie nie wierzę. Ich artykuły mają podobną wiarygodność, co nasze gdybanie tu na forum.
Scena ze zdjecia a właściwie jej fragment jest też na youtubie gdzie jest materiał z planu.
https://www.youtube.com/watch?v=eYTxB_dUH00 chyba chodzi o to, prawda? :)
+ ta scena gdzie Krzysiek oprowadza po planie: https://www.youtube.com/watch?v=WxtGSM3Wal8 (to chyba wtedy jak Biczyński przyjdzie do mieszkania Igi i Krzysiek "przekona się o jego wybuchowym charakterze" - scena ze zdjęcia z TeleTygodnia).
jest też takie zdj z Tele Tygodnia
http://i.iplsc.com/-/0003M02SJVVR6LFE-C112.jpg
Asia się chyba wyprowadza od Marcina ,smutna ...echhh
oo niezły przeciek, faktycznie wygląda jakby zabierała resztki rzeczy.. Kurcze troszkę mało spoilerków dają, chcialoby sie wiecej!
Czyli Iga jednak odejdzie z kancelarii a jak Biczyński okaże się świnią to wróci. I będzie się tak kręcić jak kot po pustyni. Mogliby jej w końcu znaleźć jakąś fajną pracę.
Może ona nie rzuci tej pracy w kancelarii, w końcu z tego co zauważyłam to pracuje tam max 2h dziennie, ale może tak to jest tylko pokazane..
z najnowszego str wynika, że mogło być tak : Marcin wie, że prawda nie popłaca , więc skłamie Asi co do przyczyny tego jego nie dotarcia( tym bardziej ,że w sprawę znów wmieszana była ...Iga ) ...natomiast Iga chce szczerze porozmawiać z Asią i powie jej jak było (m.in) ,bo nie widzi nic złego w tym , że Marcin pomógł Ewie w czasie porodu (wręcz przeciwnie, Asia powinna być z niego dumna) , ..i miarka się przebrala , z tego powodu Asia zerwie z Marcinem po rozmowie z Igą, bo znowu ją okłamał ...no, pożyjemy,zobaczymy ;)
Marcin ma być adwokatem którejś ze stron. Wnioskuję, że Krzyśka. Uwielbiam scenę z tymi sukienkami. W tej pierwszej Iga wyglądała bombowo, a mecenasowi mało gały nie wylazły na wierzch :D Czy wybrał tę zieloną ( zaraz obok " sylwestra w remizie " najbrzydszą sukienkę ) z zazdrości? Coś w tym jest... :D Chociaż to Iga nie chciała tej sukienki. No i miało być "coś bardziej casual " :D
Jak on może ją tak unieszczęśliwiać i nie pozwolić jej kupić sukienki, w ktorej tak seksownie wyglada? Chyba chce mieć na wyłączność możliwość pożerania jej wzrokiem. :D A wracając do odcinka 11, to żeby tylko Iga i Marcin nie potargali tych umów w przypływie namiętności :D I niech na przyszlość jak się kłócą to niech może uważają na siebie i na innych, bo już w tym 9 odcinku Marcin wjechał w jakiegoś faceta, który sobie spokojnie szedł ulicą i rozwalił auto Laury i przy okazji Tomka. Ja wiem, że 'Kaszuba zawsze spada na 4 łapy" ale inni chyba nie mają tyle szczęścia co on. :) Wogóle to nie ma to jak kłótnie bez konsekwencji xD