Obcy: Ziemia: Sezon 1 Obcy: Ziemia sezon 1, odcinek 4
odcinek Obcy: Ziemia (2025)

Obcy: Ziemia | Obserwacja

Observation 59m
6,2 1,2 tys. ocen
6,2 10 1 1242
Obcy: Ziemia
powrót do forum s1e4

Lipa...

ocenił(a) serial na 2

Jest coraz gorzej...
Jak gadająca telenowela...

ocenił(a) serial na 4
raptor10111

Obcy naszych czasów czyli pokolenia tiktoka,scenariusz to chyba Ai by lepszy napisało.A motyw ze słyszeniem obcych przez bohaterkę jest zaczerpnięty z jakiś starych komików,nawet tego nie wymyślili sami

lewandowski09

"scenariusz to chyba Ai by lepszy napisało"
Obawiam się, że możesz mieć rację, bo nawet AI jest w stanie wypunktować bzdury związane np. z fizyką wejścia w atmosferę.

ocenił(a) serial na 6
lewandowski09

Geniuszu polskiego internetu, przecież serial jest robiony pod pokolenie z 1959.

ocenił(a) serial na 4
raptor10111

Miałem nadzieję że Chestburster chociaż założy kapelusz i zacznie śpiewać... a tu lipa po całości. Z odcinka na. odcinek serial coraz mocniej ryje po dnie...

mr_sv

"Miałem nadzieję że Chestburster chociaż założy kapelusz i zacznie śpiewać... a tu lipa po całości."
xDˣᴰ
https://c.tenor.com/MUsANezp0F0AAAAC/tenor.gif

ocenił(a) serial na 6
raptor10111

Przemo okularki na dekle i lipy ogladać a nie pisać o serialu który nie ogarniasz

Panckracy

Ostro cię psiocha piecze, że ktoś ma inne zdanie, w każdym temacie się pojawiasz. Pełnisz rolę strażnika propagandy sukcesu Disneya. Super.

ocenił(a) serial na 6
greedo23

Ale ja piszę merytorycznie a nie, że lipa czy jakąś grypserą z zerówki, że psiocha. Komentarze zwykłych wytwórców łajna tylko forum śmiecą. A tą psiochę to gdzie masz misiaczku, między nogami, w główce czy może w rowie?

Panckracy

Szkoda gadać, sporo ludzi wrzuca tu puste frazesy albo szuka zaczepki, bo im się nudzi po robocie w Januszexach i potem jeszcze narzekają, że poziom dyskusji jest niski.

Virsitaris

Jak już pisałem, boomerstwo to choroba i niestety wielu jest nią dotkniętych. Oni są tak święcie przekonani o swojej wyższości drwiąc z młodszych pokoleń, sami wytykając ten mechanizm swoim rodzicom.