Obcy: Ziemia: Sezon 1 Obcy: Ziemia sezon 1, odcinek 7
odcinek Obcy: Ziemia (2025)

Obcy: Ziemia | Ujawnienie

Emergence 45m
6,0 938  ocen
6,0 10 1 938
Obcy: Ziemia
powrót do forum s1e7

WHAT DID YOU DO

ocenił(a) serial na 2

WHAT DID YOU DO

Siódmy odcinek i tracisz całą nadzieję że z tego coś jeszcze będzie. I widzisz też jak bardzo posmarowane było aby po pierwszych dwóch odcinkach powystawiali 7/10 i potem w ogóle zapomnieli o serialu.

ocenił(a) serial na 3
infamous

Na ch... ty to oglądasz?! Nie jest to jakieś wybitne dzieło, chyba najgorszy twór Hawley'a, ale jęczeć co odcinek, że dno, a potem oglądać dalej i znowu jęczeć, to jeszcze bardziej poj...y zabieg!

oczywazki

Mnie to w sumie śmieszy jak ludzie stękają z bólu po obejrzeniu najnowszego odcinka 3 minuty po jego premierze i o ósmej rano lecą na forum dzielić się swoimi przemyśleniami. Ja to nawet jeszcze nie obejrzałem szóstego odcinka, a tak mnie tu od wielkich fanów tego serialu wyzywają.

ocenił(a) serial na 2
Virsitaris

O nie, ludzie rozmawiają o czymś co widzieli. Tylko nie to! Po seansie w kinie też tak mówisz do ludzi? "Ej, czemu rozmawiacie o filmie, który właśnie obejrzeliście? Przecież minęły dopiero 3 minuty. Ej, nie rozmawiajcie o filmieeeeeeeee nieeeeeeee."

ocenił(a) serial na 2
oczywazki

XD zapomniałem że w internecie trzeba wypowiadać się bez znajomości tematu na który się wypowiada.

ocenił(a) serial na 3
infamous

Cierpisz za miliony. Polski Jezus, większy niż ten ze Świebodzina.

ocenił(a) serial na 2
oczywazki

nie wiem jak u ciebie ale dla mnie oglądanie seriali/filmów, nawet tych słabych, to nie cierpienie

ocenił(a) serial na 3
infamous

To na ch.. jęczysz?!

ocenił(a) serial na 2
oczywazki

twoja fiksacja na punkcie męskich narządów nikogo nie interesuje.

ocenił(a) serial na 3
oczywazki

po to jest to forum wlasnie

ocenił(a) serial na 3
hatti69

To forum do oglądania seriali, które sprawiają ból?

ocenił(a) serial na 2
oczywazki

o jakim bólu ty człowieku mówisz XD

ocenił(a) serial na 3
infamous

Nie dzwoniłem do ciebie.

ocenił(a) serial na 6
infamous

Przecież to dużo lepszy odcinek niż 1 i 2. Topka razem z 5.

ocenił(a) serial na 2
Panckracy

Nooo, jeśli pominiemy fakt że tytuł odcinka to "How to train your Alien". I znowu bezsensowne wątki tych dzieci (pomyślałem że może chce ci się pić). No nie wiem, ciężko mi bronić konceptu dzieci-robotów przez które leży serial i ich decyzje.

infamous

ten i poprzedni to takie 6/10 szału nie ma niestety