Rok 2022 Obi-Wan Kenobi Rok 2022, odcinek 6
odcinek Obi-Wan Kenobi (2022)

Obi-Wan Kenobi | Część VI

Part VI 48m
7,4 1,9 tys. ocen
7,4 10 1 1945
Obi-Wan Kenobi
powrót do forum 6 odcinka

Nie zrobił tego za pierwszym razem to powinien zrobić to teraz. Wiem, że twórcy serialu musieli zrobić tak, by Vader nie umarł, lecz moim zdaniem mogli wymyślić coś lepszego.

ocenił(a) serial na 1
MaximusSkywalkerII

To samo czytałem o Hitlerze. Na początku wystarczyła jedna osoba. Później kilka aby wszytko powstrzymać. Jednak przedstawiciele pewnej nacji dostrzegli zysk...

MaximusSkywalkerII

Oglądałeś w ogóle epizody 4-6? chyba nie bo jakbyś oglądał to byś wiedział że Vader musiał przeżyć.to cię uświadomię akacja serialu dzieje się około 10 lat przed epizodami 4-6,wiec to oczywiste że Vader przeżył.

ocenił(a) serial na 2
mati1991xx

To tak, jakby Vader musiał przeżyć bo Obi-wan w ostatniej chwili przeczytał scenariusze do przyszłych filmów i pomyślał "no kurde bez sensu" i sobie poszedł bo sam nie mógł nic poradzić na impotencję twórców :P

ocenił(a) serial na 5
MaximusSkywalkerII

mnie bardziej zastanawia jak przeżył ten Wielki Inkwizytor skoro został przebity mieczem świetlnym

ocenił(a) serial na 7
mk34

Podobno ta rasa do jakiej należy Inkwizytor posiada dwa żołądki. I ta babka trafiła w jeden. Dlatego przeżył. I może też ta rasa jest twarzą niż ludzka. Mnie bardziej ciekawi czemu Reva właśnie przeżyła dwie kosy Vadera w brzuch? To jest bardziej dziwne. No za dzieciaka po prostu dostała rykoszetem. Ale za drugim to już powinna umrzeć.

ocenił(a) serial na 7
MaximusSkywalkerII

To największa słabość scenariusza, wymyślenie, że Obi Wan Kenobi mógłby po raz drugi nie dobić Luka/Vadera, aż zęby bolą.
Cokolwiek mogli wymyśleć, ucieczkę Vadera itp, ale nie powtórzenie naiwności Obi Wana.