PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=806858}

Od nowa

The Undoing
2020
7,2 38 tys. ocen
7,2 10 1 38270
5,8 29 krytyków
Od nowa
powrót do forum serialu Od nowa

Moje podejrzenie jest takie, że mąż miał romans z "nudystką" Eleną. Zauważył, że ona chce zbliżyć się do jego żony Grace i w efekcie zamordował ją. Jak wy sądzicie?

gabriela90

Po oglądnięciu 1 odcinka to miałam wrażenie jakby Elena zakochała się w Grace,wysyłała jej tak namiętne spojrzenia w każdej scenie ale gdy w dwa dni przeczytałam cała ksiazke wszystko stało się jasne choć widzę po zdjęciach ze fabuła będzie jednak odbiegać trochę od pierwowzoru ale pewnie zamysł pozostanie taki sam ;)

ocenił(a) serial na 5
kisiamonisia

ja książki nie czytałam, także staram się przewidzieć historię po tym co jest w serialu :)

gabriela90

Ja przez chwilę miałem wrażenie, że to Grace ją zabiła, wcześniej wiedząc o zdradzie męża i w końcowych odcinkach wszystko wyjaśnią. Aczkolwiek taki zabieg już bywał w niektórych produkcjach, dlatego temu serialowi można zarzucić, że jest mało oryginalny, choć trzyma w napięciu.

ocenił(a) serial na 5
Taio

to bardzo ciekawe, o tym nie pomyślałam!

ocenił(a) serial na 9
Taio

Tak, są pewne poszlaki, że to Grace to zrobiła i wyparła ze świadomości.

Taio

Wg mnie też to Nicole zablła , no bo kto inny? Pewnie sledzila męża, weszła do tej jej pracowni, gdy wyszedł i ją zaciukała.

monja88

Albo mąż Eleny ( niby ma alibi), motyw romans zony, która miała dziecko z kochankiem.

Nicole moze miec tez osobowość mnogą/zaburzenie dysocjacyjne tożsamości i nie napieta ze ta ''druga ona'' zabiła Elenę. Jak to mowia psychiatrzy też mają szajbe :D

Hans_Kloss

no cos ty -mąż to bylby banał, to musi być coś zaskakującego

monja88

tylko 4 odc do konca wiec szybko sie dowiemy

ocenił(a) serial na 6
gabriela90

Ja obstawiam dziadka

ocenił(a) serial na 5
Dziewczyna_Maszyna

podoba mi się pomysł, tylko jaki miałby mieć motyw?

ocenił(a) serial na 6
gabriela90

Motyw dostajemy w 4 odcinku. To twardy gracz, zniszczy każdego, kto zagrozi jego rodzinie.

ocenił(a) serial na 7
Dziewczyna_Maszyna

Mnie też przyszedł do głowy ojciec Grace. Zresztą doskonale zagrany przez Donalda Sutherlanda. Jak powiedział do dyrektora szkoły, że jest "Chujem", patrząc mu prosto w oczy, to miałam dreszcze. Z niecierpliwością czekam na finał.

gabriela90

Nie czytałem książki ale wygląda, że Grace ma rozdwojenie jaźni, osobowość mnogą. Możliwe, że część rzeczy dzieje się w jej wyobraźni. Obstawiam, że ona zabiła. Możliwe, że Jonathan nigdy nie istniał a to tylko druga jej osobowość.