Jak myślicie, kiedy Nicole zwątpiła w męża? Który moment sprawił, ze przestała wierzyć w jego niewinność i dogadała się z prokurator? Smoking?
Masz na mysli Grace Fraser? Pewnie jak znalazla mlotek albo pozniej jak zaczal niby zastanawiac sie czy to nie syn. Smoking? Czy ona sie dogadala, a moze chciala koniecznie powiedziec prawde zeby wyszla na jaw po tym jak zwatpila? A to nie jej "przyjaciolka" sie dogadala i przekazala informacje?
Kolejny b. dobry serial HBO a i jak to zwykle w ich nowych serialach ostatni odcinek wyraznie nie tak dobry jak reszta ale nie zaskakuje to mnie, ogolna ocena sie nie zmienia. Nie byl tez tak ciekawy bo wczesnie wszystko bylo jasne.
no oczywiscie ,ze jak znalazła młotek . Nawet sama prawniczka to powiedziala . I tak ,Nicole dogadała sie ze swoją kolezanką zeby wkopac męza , kazała jej w ubikacji powiedziec oskarżycielce o tym jak hugh zabil swoja siostre i ze jest socjopatą
Zwrot nastąpił wg. mnie po próbie oskarżenia syna o zabónstwo i nieudolnych tłumaczeniach, skąd w domu nad morzem wziął się młotek (rzekomo podrzucony przez męża Eleny, który mając syna w podstawówce i niemowlę pod opieką najpierw śledził żonę z kochankiem po bezdrożach, a potem wraz z nimi pojechał na młotkową wycieczkę do kominka :D).
Ostateczna decyzja zapadła w momencie wykonania telefonu do koleżanki- prawniczki i spotkania w parku. Propozycja zeznawania jako świadek była już obmyślona podczas tej rozmowy.
Ciekawa jestem ewentualnych, innych koncepcji.