PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=806858}

Od nowa

The Undoing
2020
7,2 38 tys. ocen
7,2 10 1 38135
5,8 29 krytyków
Od nowa
powrót do forum serialu Od nowa

Niestety przeczytałam książkę... I po trzecim odcinku to co oni z tą historia zrobili.... Jest nie do oglądania

maus221

Poproszę o tytuł i autora książki bo mi umyka w trakcie oglądania :)

jutine

Nie chciałaś wiedzieć - Jean Hanff Korelitz

maus221

Tez mam takie odczucie ale w sumie jeśli mieli by iść według książki to mogli skończyć na 2 odcinku ;) W książce mamy wgląd do myśli głównych bohaterów a w serialu nie daliby rady pokazywać przez 30 minut zamyślone twarzy aktorów :)Ale rzeczywiście wkrada się tu dużo nowych wątków nie związanych zupełnie z fabułą książki.Uwazam jednak ze zakończenie i tak pewnie będzie takie jak w książce a te wątki to tylko urozmaicenie fabuły na potrzeby serialu...

kisiamonisia

Pewnie tak ale dostaliśmy sądową batalię.. Który to już raz... Ciekawe czy wątek z jego rodzina będzie.. Był ważny

ocenił(a) serial na 6
maus221

Mam pytanie odosnie pierwszego odcinka,pod koniec Kidman znajduje telefon meza w szawce,to znaczy,ze on o nim zapomnial,jak dla mnie to mega naciagane.

aronn

Moze celowo nie zabrał telefonu , planował ucieczkę i wiedział, że telefon zlokalizować

maus221

Ja co prawda nie czytałem książki ale jak po krótkim widzeniu w więzieniu bohaterka zaczęła bronić męża to dałem sobie spokój. Poza tym trudno mi się ogląda Kidman po operacjach z tymi kaczymi ustami.

ocenił(a) serial na 6
frankowski

No i do tego wytrzeszcza oczy.

aronn

No Kidman wygląda strasznie, zwłaszcza w zbliżeniach, wytrzesz jest bo to pewnie jedyne co może zrobić z twarzą.... I ta peruka "za 5 zł"

ocenił(a) serial na 6
maus221

;DD