PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743745}

Odpowiednik

Counterpart
2017 - 2019
7,4 5,9 tys. ocen
7,4 10 1 5919
7,0 2 krytyków
Odpowiednik
powrót do forum serialu Odpowiednik

Akcja powoli się toczy, ale końcówka znów mocna. Myślałem że Clare pójdzie na współpracę, a to Peter by ratować d... (w obu znaczeniach) zwala wszystko na Howarda, choć w sumie nie wiadomo na którego, chyba na flegmatycznego, bo wspominał o latach oszukiwania go. Tylko Howard się kupy nie trzyma, bo przez całe życie był nikim ważnym i nagle rewelacje że szpieg? Kiepsko to wygląda i ja na miejscu bym Peterowi nie ufał na miejscu Aldricha (o ile dobrze kojarzę nazwisko).
Koleś chyba naprawdę naiwnie wierzy że Clare I żyje gdzieś sobie nowym życiem.
Zdecydowanie to nie jest fachowiec, a mały karierowicz. Niby można go jakoś tłumaczyć, że Clare II to jego żona w końcu, że tyle lata razem, że dziecko, ale on po prostu ratuje tylko siebie.

PrzemekLipski

Fajnie, ale prawdziwi szpiedzy rzadko maja aparycje Jamesa Bonda lub Ethana Hunta, właśnie wyglądają tak jak Howard Silk, samo nazwisko jest tu jedwabiście śliskie... Pozdrawiam wszystkich prawdziwych agentów... specjalnej troski.

ocenił(a) serial na 8
crissso

No tylko że Howard nie miał dostępu do czegokolwiek za bardzo chyba? Siedział w interfejsie i nie miał żadnych znajomości. Właśnie looknąłem na pierwszy odcinek i z Peterem się nie znali w zasadzie. Peter go kojarzył tylko że pracuje i składa CV z podaniem o awans - zero kontaktów poza rzadkimi w pracy. Dlatego wersja Petera że to Howard go oszukiwał itd. jest kiepska.