7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50293
7,6 9 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

to ma coś wspólnego z filmem świadek koronny ??? Ci sami aktorzy, te same postacie .......

renard8

Serial pt"Odwróceni" jest robiony na podstawie filmu " Świdek Koronny" wiem to bo statystowałam przy tym filmie:)))

ocenił(a) serial na 7
Agnieszka_Sierpniak

Jak statystowalas?? To nie jest na żadnej podstawie "Świadka". To jest historia "Blachy" przed wydarzeniami ze "Świadka koronnego", dlatego nie będzie Małasza i Grabowskiej!!

ocenił(a) serial na 7
jacekwielgosz

Fajnie musiałaś statystować skoro nawet nie wiesz o czym to jest.

ocenił(a) serial na 10
Agnieszka_Sierpniak

A ja statystowałem przy "Chłopcach z ferajny" :D Mój wujek De Niro mi załatwił robotę :D

renard8

ta nie lubie ludzi co się chwala tak skoro nawet nie wiedza o czym jest

renard8

ta nie lubie ludzi co się chwala tak skoro nawet nie wiedza o czym jest

renard8

z tego co wiem akcja serialu ma sie dziac 3 lata przed swiadkiem koronnym

użytkownik usunięty
sonya_3

Tak. Obsada świetna. Miejmy nadzieję, że serial ten będzie lepszy niż rozmemłane "Prawo miasta".

LUDZIE! Nieprawda! Najpierw zrobili "Odwróconych" i pomyśleli że to jest świetny materiał zarówno na serial jak i na film, więc wycieli z "Odwróconych" najważniejsze wątki, dokręcili conieco, skleili i nazwali "Świadek Koronny". TVN wielką reklamą zaprosiło wszystkich do kin a i tak uwarzam że pomimo rozgłosu to jest zwykły film kryminalny i serial też taki będzie, może ciut ciekawszy bo dłuższy...

Black_Martini

Ostatnio Bobrowski w wywiadzie stwierdził, że serial byłtak dobry i dlatego nakręcili film, a raczej skleili. Mi się jednak wydaje, że jak aktorzy się tak chwalą tymi dobrymi warunkami i komfortowymi warunkami do pracy, to że to musiało dużo kosztować i postanowili małym kosztem zarobić, wzięli najpopularniejszego aktora ze swojego serialu stworzyli mu historyjkę troche niepoukładana pod koniec i bardzo dużo niejasności, ale to akurat dobrze przynajmniej całego serialu nie zdradza.Czekam na drugi odcinek, ale wczoraj po Kryminalnych oni narazie wygrywają, tam udaje się zawsze stworzyć klimat takiego napięcia i grozy zarazem, zawsze psychopatyczny morderca i najczęściej na końcu ginie, ale zawsze jest to pasjonujące, oby Odwróceni tacy byli.