piszcie na priv. WYSLE JE WAM NA PODANY ADRES ZA FREE!!!
poszlo mailem jednak jeśli chcesz to wysle je Tobie na podany adres domowy w formie papierowej
Ja poproszę wszystko co tam masz oprócz Dziada i Słowika bo ich pozycje już mam :) chosto2@gmail.com
alfabet mafii przeszedł, natomiast reszte książek nadal mi odrzuca poczta, nie wiem dlaczego.
jakiej max pojemności twa poczta przyjmuje maile? knigi waza razem 58mb wiec może tu jest problem ze odrzuca
Ja bym bardzo chciała wszystkie te książki w formie papierowej jeśli to oczywiście nadal możliwe. Bardzo proszę o kontakt na e-maila : eph.mac@gmail.com
krzeszol kiedy bedziesz mial nowa ksiazke masy? wiem , ze premeria 21 pazdziernika ale orientacyjnie pytam kiedy mozna sie spodziewac w pdf lub wordzie od Ciebie tej ksiazki
Nowa książka Masy o pieniądzach polskiej mafii udostepnie natychmiast jak ja otrzymam. Artur Gorski nie dal mi się namowic na przeslanie przedpremierowej wersji knigi. uzbrojmy się w cierpliwość. to już niedługo.
Hej przeczytalem ksiązke dziada,slowika i masy i szukam nowych pozycji w temacie. Moglbys mi wyslac to co masz na maila romanowski1990@gmail.com ?
O Polskiej mafii mam książki następujące
Alfabet mafii pierwsze wydanie + płyta DVD z filmem dodatkami
Nowy alfabet mafii
Gang
Masa o pieniądzach polskiej mafii
Skarżyłem się grobowi - książka słowika
Świat według dziada - książka dziada
i teraz czekam na książkę masy o pieniądzach polskiej mafii.
Oprócz książek zbieram filmy dokumentalne, reportaże, wywiady czyli wszystko co ma związek z polską mafią.
a jeśli chodzi o materiały video to posiadam w swojej kolekcji takie perełki jak kraina złudzeń - dokument o nikosiu czy "świadek" dokument ornackiej o czarnym czyli gościu co sprzedał oczke.
Zbieram wszystko już jakieś 10 lat i brakuje mi tylko filmu dokumentalnego DZIAD DOMNIEMANY który jest razem z książka na allegro ale za dużo kasy więc jak ktoś posiada to możemy się wymienić na coś.