PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820771}
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10627
5,5 4 krytyków
Odwróceni. Ojcowie i córki
powrót do forum serialu Odwróceni. Ojcowie i córki

10 lat temu widziałam zabitego świątecznego karpia w wannie u przyjaciółki w mieszkaniu. I tak patrząc na grę aktorską tej dziewczyny doszłam do wniosku, że ta martwa ryba miała więcej ekspresji na twarzy niż ona.

ocenił(a) serial na 6
laddybird

Akurat "Lidka" jeszcze daje rade, ale na "Kasie" to patrzeć nie mogę. Beznadziejna.

ocenił(a) serial na 5
laddybird

Obie są do bani, to jednak córka BLACHY jest bardziej irytująca według mnie, zgrywała taką twardą i zasłaniała się prawem, a jak szła do aresztu to nagle chciała aby tatusiek coś dla mnie zrobił ,a tak miała go wcześniej w dupie :]. Lidka i Kasia są obie słabe to jednak Lidka wypada ciut lepiej, choć podobało mi się jak Lidkę gnoili i uważali za takiego żółtodzioba (słusznie) kiedy ona się nosiła jakby to nie wiadomo co była.

O dziwo GOŁĄBEK ( Olaf Lubaszenko) całkiem, całkiem gra, bo sama postać ma swój charakterek.

ocenił(a) serial na 5
MaXXi

A z wyglądu, która lepsza?

ocenił(a) serial na 5
McGyverPL

Ani jedna, mdle strasznie. Mogli dać jedna ruda albo czarna chociaż. Straszna nuuuuda

KhyraVolain

Wierzę, że ty jesteś charyzmatyczna.

ocenił(a) serial na 5
lsd_flashback

nie gram w filmach, nie musze byc a oceniac moge jako widz.

ocenił(a) serial na 6
MaXXi

Gołąbek do pary ze Skuchą zrobili ten sezon... bez nich to lekką ręką 3/10 albo i niżej. Dzięki nim jest chociaż "średni".