Co tu sie wlasciwie stało?
Młodzi rozwalili mi system w połowie odcinka ale Cyga na końcu to juz przesadził !!
To jakiś zart czy on seri rzucił sie pod metro a mlodzi rzadza Pruszkowem??
Też myślałem, że się rzucił, ale przewinąłem pare razy tą scenę i widać, że dostał podobnego strzała jak Kowal.
Żartem należy nazwać trzech muszkieterów. Panowie, bez urazy, aparycją nadają się najwyżej do roli agresywnej młodzieży licealnej terroryzującej rynek zbytu amfetaminą w lokalnym gimnazjum, a tutaj... A tutaj trzymają na smyczy i ustawiają pod siebie typa, który na gangsterce z najlepszymi zjadł zęby i przestrzeliwał kolana chamom, gdy szanowna młodzież uczyła się paciorka przed Pierwszą Komunią.Ludzie, ten scenariusz nie kuleje, on nie ma nóg!
A co do samej sceny, to nie oglądałem jej powtórnie, ale Cyga wcześniej przez telefon raczej nie udawał entuzjazmu, i nie przyszłego samobójcę nie wyglądał. Mogę się mylić, ale, na logikę, też dostał pastylkę w głowę. Była gangus skacze pod pociąg, bo ktoś go zaszantażował siłowo? No ee..
Zgadzam się. To jakaś kpina. Gimbazy chłopaczki z telenowel, pokazani tutaj jako konkurencyjny gang dla starych wyjadaczy. Normalnie jajecznica:-P
boje sie ze ubija wszystkich starych, albo zostawią jednego i beda ciagneli ten serial dalej. Odwórceni. Wnuczęta i prababcie
Ogólnie to Pania od castingu to powinni zrobić świadkiem koronym i wysłać na koniec świata bo tylko stara ekipa trzyma poziom i jeszcze z odcinka na odcinek jest ich coraz mniej
Serio ale te śmierć Kowala i Cygi wyglądają słabo . Dostają strzała , ale jakoś nigdzie nic nie widać żeby ktoś strzelał
. Ten serial jest po prostu przeciętnie słaby . Muzyka , scenariusz , casting . Ja nie wiem co to za moda dzisiaj w kinie polskim, że pierwszoplanowe role muszą grać kobiety ( twórcy powinni pooglądać Gomorre jak się przedstawia kobiety w serialu gangsterskim ) ? Tvn zobaczył styl jaki kręci ostatnimi czasy Vega swoje filmy no i wyszła karykatura świetnego serialu . Na razie po 4 odcinkach 4/10 bo o ile pierwsze trzy odcinki coś tam się działo to czwarty dramatycznie słaby a " trzej muszkieterowie " są tak sztuczni , że szkoda gadać ... A Cyga też niestety spaprany wątek ...
ci trzej chłopcy w rurkach wyglądają jakby się urwali z planu belfra albo jakiejś innej produkcji tefałenu %-)
A mnie sie wydaje że to wyglądało jakby został otruty i przewrócił się akurat pod pociąg.
Srednio mi sie podoba to nowe pokolenie dzieciakow gangsterow, ale moze za nimi stoi jakas grubsza ryba, zobaczymy.
Mnie się wydaje, że te młode pokolenie zostało wysłane do Cygi przez Mnicha pod przykrywką zwykłej pracy, którzy tylko czekali na najlepszy moment i przywlaszczyli sobie broń blachy w ten czas kiedy blacha był z Mirą u Cygi. Zrobili robotę i broń z powrotem odstawili na swoje miejsce tak, że nikt się nie z orientował. Taka moja teoria skąd te niewyjaśnione wątki jak narazie....
Jak widzę te trzy chude ciotki, to mnie odrzuca od tego serialu. W pierwszej serii, to Cyga odjebałby ich gołymi łapami :-)