Oficer

2004 - 2005
7,6 32 tys. ocen
7,6 10 1 32406
7,3 6 krytyków
Oficer
powrót do forum serialu Oficer

... Obejrzałem wszystkie 13 odcinków od wczoraj ... serial jest po prostu rewelacja ! Muzyka, dialogi i sceny który zapadają w pamięć, przy których aż ciarki przechodziły po plecach ... ruszyła mnie oczywiście scena śmierci Malwiny ... śmierć Rysia ... bardzo podobała mi się też scena z Perłą odwiedzającym swojego syna ... ogólnie posta Perły rewelacja ... . Wydaje mi się że podczas emisji w TV nie widziałem wszystkich odcinków i dużo straciłem :) OFICER w moim prywatnym rankingu powędrował na sam szczyt, nad ODWRÓCONYMI i Pitbullu .

OFICEROWIE to już niestety totalna porażka, klapa na całej linii serial powinien zmienić tytuł i nie nawiązywać do pierwszej części, bliżej już mu było do 'determinatora' ... bardzo psuje całokształt . Jasne punkty to Topor i ogólnie 'stara gwardia'

TRZECI OFICER - To już też nie ten poziom aczkolwiek jakiś tam poziom jest ... ogląda się dobrze, podobają mi się nowe postacie (Sent, Sznajder [wiem wiem był i w drugiej części ale ta da mnie nie istnieje] nawet Alicja pojawiająca się tylko od czasu do czasu mi nie przeszkadza). Ogólnie rzecz biorąc serial dobry ale OFICER podniósł poprzeczkę naprawdę wysoko i już teraz wiem że mimo wszystko to jednak nie ten klimat ... serial jeszcze się nie skończył więc zobaczymy jak to będzie ... .