PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129334}

Oficer

2004 - 2005
7,6 32 tys. ocen
7,6 10 1 32281
7,3 9 krytyków
Oficer
powrót do forum serialu Oficer

Oficer to byl serial sensacyjny!! Na poziomie i z prawdziwego zdarzenia!! Chcielibysmy zeby tak preznie dziala polska policja!! (No i zeby jej pracownicy wygladali jak Borys Szyc;]) Niestety Oficerowie to przeciaganie na sile i bazowanie na popularnosci pierwszej serii. I skad pomysl trezciej serii?????!!!!!!! litosci......:/

ija001

Jak nie? :/ Oficerowie byli jeszcze lepsi od oficera! I Borys tez byl :)

ocenił(a) serial na 8
siwaaa92

:/:/:/ nie no moim zdaniem do bani:/ nnnooo ost odcinek troooooszke uratowal twarz ale poprzedni byl za to poprostu groteskowy! szyc sie pojawial malo i bez sensu a to przeciez o oficerze Kruszynskim mial byc ten serial..nie podobalo mi sie, a jak sobie wspomne 1 serie to od razu bardziej mi sie nie podobala druga ;]

ocenił(a) serial na 8
siwaaa92

hahahahha mialo byc od razu MNIEJ mi sie podobala druga;];];] hihihiii

ocenił(a) serial na 9
ija001

Nie widziałem jeszcze OFICERA - ale Oficerowie są nieziemscy ;)

ocenił(a) serial na 10
Radoslavus

Co wy tu pieprzycie. Nie porównujcie tego shita iu gniota Oficerów do kultowego Oficera. Przeciez was zdrowo rabnelo skoro porownujecie te dwa seriale. Oficerowie to jakis serial obyczajowy był,zaś Oficer to prawdziwy serial sensacyjny. Poza tym głowni bohaterowie. Chyba musailo was zdrowo na mozg walnac skoro myslicie ze Ala i sznajder sa lepsi OD GRANDA I KRUSZONA. Ja pierdziele,zalamac się mozna

ocenił(a) serial na 10
ija001

Najpierw obejrzałam Oficerów, dopiero potem na dvd Oficera.Dopóki nie obejrzałam pierwszej serii myślałam, że druga jest b. fajna.No i się pomyliłam.Oficerowie to przy pierwszej części mało ciekawy serial.Oficer natomiast to dla mnie najlepszy serial jaki w życiu oglądałam.Świetnie rozegrany, wciągający, nieźli aktorzy( ;)).No cud-miód z orzeszkami.JEstem pod wrażeniem.

ocenił(a) serial na 10
ija001

Zapomniałam dodać, że jakoś mi nie pasuje fakt iż serial miał być o Kruszonie i Grandzie no i w pierwszej części tak było.A w drugiej?Wyjechali z jakąś Alą i Sznajderem.Niiie...Jestem za kolejnymi seriami o ile będą tak dobre jak pierwsza.I o ile będzie o Kruszonie i Grandzie.