PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129334}

Oficer

2004 - 2005
7,6 32 tys. ocen
7,6 10 1 32281
7,3 9 krytyków
Oficer
powrót do forum serialu Oficer

Jeszcze początkowa seria kilku odcinków była niezła ale później było coraz gorzej. Niestety w drugiej serii chyba zabrakło pomysłów i dali kilka panienek i Czarka Pazurę i to moim zdaniem jest już klapa totalna.
A teksty z serialu w stylu : "Kruszyński to najlepszy policjant w Polsce" rozśmieszają mnie do łez :)

Ze smutkiem muszę stwierdzić, że w Polscy twórcy nie potrafią robić dobrych seriali kryminalnych. Można je policzyć na palcach jednej ręki, niestety Oficer do nich nie należy.

ocenił(a) serial na 7
Borat

Mnie do łez rozśmieszają wpisy ludzi takich jak ty... Zastanów sie co piszesz, a w pierwszej kolejności obejrzyj serial i go zrozumiej! Bo chyba tego nie zrobiłeś...

crak91

Ogladalem kilka odcinkow i smialem sie jak na dobrej komedii. Policyjne akcje pokazane w filmie i dialogi bohaterow sa tak marne ze rece opadja.

crak91

Obejrzyj sobie serial Matrioszki, Nowojorscy glinarze czy nawet stara dobra pierwsza czesc ekstradycji (kolejne byly juz slabe).

Porownaj to z Oficerem i sam odpowiedz sobie na pytanie kto jest smieszny ...ja czy ty ??

ocenił(a) serial na 7
Borat

oczywiście że Ty! ogladałem te filmy.. Nie są złe, ale nie porównuj zagranicznych filmów (oprócz Ekstradycji) do polskich filmów! A po drugie spójrz na obsadę, a przede wszystkim główne role tzn. Kruszona i Granda! A tak na dobra sprawe to Oficer i tak jest lepszy niż te filmy które wymieniłeś...