Jeszcze początkowa seria kilku odcinków była niezła ale później było coraz gorzej. Niestety w drugiej serii chyba zabrakło pomysłów i dali kilka panienek i Czarka Pazurę i to moim zdaniem jest już klapa totalna.
A teksty z serialu w stylu : "Kruszyński to najlepszy policjant w Polsce" rozśmieszają mnie do łez :)
Ze smutkiem muszę stwierdzić, że w Polscy twórcy nie potrafią robić dobrych seriali kryminalnych. Można je policzyć na palcach jednej ręki, niestety Oficer do nich nie należy.
Mnie do łez rozśmieszają wpisy ludzi takich jak ty... Zastanów sie co piszesz, a w pierwszej kolejności obejrzyj serial i go zrozumiej! Bo chyba tego nie zrobiłeś...
Ogladalem kilka odcinkow i smialem sie jak na dobrej komedii. Policyjne akcje pokazane w filmie i dialogi bohaterow sa tak marne ze rece opadja.
Obejrzyj sobie serial Matrioszki, Nowojorscy glinarze czy nawet stara dobra pierwsza czesc ekstradycji (kolejne byly juz slabe).
Porownaj to z Oficerem i sam odpowiedz sobie na pytanie kto jest smieszny ...ja czy ty ??
oczywiście że Ty! ogladałem te filmy.. Nie są złe, ale nie porównuj zagranicznych filmów (oprócz Ekstradycji) do polskich filmów! A po drugie spójrz na obsadę, a przede wszystkim główne role tzn. Kruszona i Granda! A tak na dobra sprawe to Oficer i tak jest lepszy niż te filmy które wymieniłeś...