W ostatnim odcinku (13) nie mogę wyłączyć polskich napisów. Czy ktoś z Was ma podobny problem, czy to akurat ja trafiłem na wadliwą płytę?:)
Dzięki za odpowiedź. Szkoda... chciałem pokazać ten serial niedowiarkom z zagranicy :)
Heja, u mnie co prawda mozna w 13. odcinku wylaczyc napisy, ale dziwne to to, ze one sie same wlaczaja, chociaz na samym poczatku po wlozeniu plyty je wylaczam w menu... Hm, cos tu TVP nie wyszlo... Poza tym w 7. odcinku, tak pod koniec, widac bardzo zly obraz, jest jakis "pixelowaty". U Was tez? Gdzies juz slyszalem, ze powodem jest to, ze na tej plycie sa 4 odcinki i dla tego musieli jakos skompensowac jakosc obrazu... No coz, mogli sobie tego darowac ;)
A tak w ogole to szkoda, ze nie ma innojezycznych napisow. Mogloby sie to przeciez niezle zaprezentowac u etranzerow :P
No i na koniec - chociaz to moze nie w temacie - serial mi sie bardzo podobal, tyle tylko, ze wybrali taki "telenowelistyczny" kolor obrazu... Wolalbym badrziej jaskrawych kolorow, no powiedzmy hollywoodzkich, ale w koncu nie jest to az takie istotne.
Pozdro
Też nie mogłam wyłączyć tych napisów.
A co do siódmego odcinka to nie miałam problemu z obrazem.
Czyli widac, ze niezbyt starannie TVP wydaje swoje seriale na DVD... Albo cos z napisami nie jest tak, albo obraz czasami do kitu. Az sie nie chce wierzyc, ze to ma byc firma dysponujaca duzymi kwotami... ;) Pownni jednak przywiazywac wiecej uwagi do tego, aby ich produkty byly bez zarzutu, w koncu to tez kwestia reputacji. Pozostaje wiec cieszyc sie udanym serialem na tych plytach, a nie samymi plytami :)
Hej, no wlasnie dokladnie o te scene mi chodzi. Czyli to chyba wszystkie plyty z 7-mym odcinkiem tak lipnie nagrali... Chociaz ktos tam powyzej pisze, ze nie ma zadnego zaklocenia obrazu??