Oficer

2004 - 2005
7,6 32 tys. ocen
7,6 10 1 32402
7,3 6 krytyków
Oficer
powrót do forum serialu Oficer

z tego co zauwazylem to troszke bledow w tym filmie sie pojawilo ;)
mianowicie jak policja zaczela robic naloty na lokale i burdele gdzie wtedy spotkali przyszlego ministra to tez zajrzeli do dyskoteki gdzie ZIDANE stal na bramce i wtedy nawet jest scena jak ZIDANE spoglada na oficera i jego byla kobiete a poznieoj nastepnie za pare odcinkow widzimy jak OFICER w amfiteatrze ze swoja byla dziewczyna dzieli sie informacjami i spotyka ich GRAND gdzie OFICER przedstawia jako swoja siostre a nastepnie udaja sie do klubu gdzie tez bawi sie ZIDANE

ocenił(a) serial na 8
mulacik

hm, masz rację, to jest błąd scenarzysty, a Zidane widział Kruszona również wtedy kiedy ten grał w tenisa. Od biedy można to wytłumaczyć tak, że Zidane nie zapamiętał twarzy Kruchego, no bo podczas nalotu na klub było troche zamieszania i mógł ich tak dobrze nie zapamiętać. W ogóle wątek Zidana zdaje mi się troche niedociągnięty, bo z tego co pamiętam(poprawcie mnie jeśli nieuważnie oglądałem) to Zidane pojawia się w scenie, w której sprawdza Kruszona w jego mieszkaniu,a potem o nim słuch zaginą i chyba się już nie pojawił. Może ktoś wie co się z nim stało??

ocenił(a) serial na 8
simek

Zidan i reszta kumpli Granda zgineli podczas akcji na bank. Zostali zastrzeleni przez wojsko chyba.