Uwaga to jest temat dla ludzi którzy widzieli już wszystkie odcinki i najlepiej jakby czytali również mange na bieżąco.
oto moja lista
na co czekam w one piece
1-Wyjaśnienie Co to jest One Piece ?
2-Luffy zostaje królem piratów
3-Ukazanie wszystkich Yonkou
4-Ukazanie Nowego Admirała Ryokugyu
5-Monkey D Dragon-jego moce,spotkanie z luffym
6-Crocodile i Daz Bones w nowym swiecie
7-walka Doflamingo z Luffym
8-Ukazanie nowego Shicibukai
9-którego Yonkou będą atakować ludzie z sojuszu Kidda,Hawkinsa i Epoo
10-wyjaśnienie co do chuja robi Ao Kiji ? Czy przyłączył się do rewolucjonistów ??
Najbardziej czekam na powrót Crocodile'a ^^ Chociaż spotkanie Dragona z Luffym też byłoby interesujące. (od razu zaznaczam, że nie czytałam mangi, a w anime dopiero kończę sagę o wyspie ryboludzi)
Ja też czekam na Dolflamingo( Zastanawiam się czemu tak długo musieliśmy czekać na starcie z nim i słomianymi) i ciekawi mnie jak bardzo trudnym okaże się przeciwnikiem? Jestem obecnie na 593 odcinku.
pojedynek doflamingo vs luffy powinien być według mangi niedługo pokazany
oprócz wymienionych wyżej: ja jestem ciekaw przeszłości lawa. co łączyło go z doflamingo i jego bratem. jak zakończy się walka między admirałem fujtorą a sabo. dokładna przeszłość sabo bo jedyne co wiemy to że trenował u dragona. no i co dzieje się z chopperem sanji itd bo ostatnio jak ich widzieliśmy w mandze to uciekali przed big mom. a i co sie stanie jak zniknie ptasia klatka i franky zniszczy fabryke sztucznych diabelskich owoców? mam nadzieje że chociaż wtedy pokażą kaido bo przecież to najważniejszy klient doflamingo. coś więcej o doflamingo było by też dobrze wiedziec oprócz tego że był szalchicem/smokiem ale zrezygnował z tytułu
Nie uciekali tylko szykowali na nią armaty :D Prawdopodobnie porwie Słomianym statek razem z załogą i w następym queście Luffy z resztą załógi wzmocniony Lawem , Cavendishem i może tym gostkiem od barier wyruszy ich odbić ;)
A na co czekam? Hmm...chyba na spotkanie z Shanksem i na to jak Luffy będzie mu udowadniać że ma lepszą załogę ...bo od tego się w zasadzie historia zaczęła :)