8,2 9,4 tys. ocen
8,2 10 1 9419
One Piece
powrót do forum serialu One Piece

Uwaga to jest temat dla ludzi którzy widzieli już wszystkie odcinki i najlepiej jakby czytali również mange na bieżąco.

oto moja lista

na co czekam w one piece
1-Wyjaśnienie Co to jest One Piece ?
2-Luffy zostaje królem piratów
3-Ukazanie wszystkich Yonkou
4-Ukazanie Nowego Admirała Ryokugyu
5-Monkey D Dragon-jego moce,spotkanie z luffym
6-Crocodile i Daz Bones w nowym swiecie
7-walka Doflamingo z Luffym
8-Ukazanie nowego Shicibukai
9-którego Yonkou będą atakować ludzie z sojuszu Kidda,Hawkinsa i Epoo
10-wyjaśnienie co do chuja robi Ao Kiji ? Czy przyłączył się do rewolucjonistów ??

ocenił(a) serial na 9
EasyRider329

Najbardziej czekam na powrót Crocodile'a ^^ Chociaż spotkanie Dragona z Luffym też byłoby interesujące. (od razu zaznaczam, że nie czytałam mangi, a w anime dopiero kończę sagę o wyspie ryboludzi)

ocenił(a) serial na 8
systemofadown

Ja też czekam na Dolflamingo( Zastanawiam się czemu tak długo musieliśmy czekać na starcie z nim i słomianymi) i ciekawi mnie jak bardzo trudnym okaże się przeciwnikiem? Jestem obecnie na 593 odcinku.

ocenił(a) serial na 10
CesarzTemeri

pojedynek doflamingo vs luffy powinien być według mangi niedługo pokazany

oprócz wymienionych wyżej: ja jestem ciekaw przeszłości lawa. co łączyło go z doflamingo i jego bratem. jak zakończy się walka między admirałem fujtorą a sabo. dokładna przeszłość sabo bo jedyne co wiemy to że trenował u dragona. no i co dzieje się z chopperem sanji itd bo ostatnio jak ich widzieliśmy w mandze to uciekali przed big mom. a i co sie stanie jak zniknie ptasia klatka i franky zniszczy fabryke sztucznych diabelskich owoców? mam nadzieje że chociaż wtedy pokażą kaido bo przecież to najważniejszy klient doflamingo. coś więcej o doflamingo było by też dobrze wiedziec oprócz tego że był szalchicem/smokiem ale zrezygnował z tytułu

ocenił(a) serial na 10
Expendable91

Nie uciekali tylko szykowali na nią armaty :D Prawdopodobnie porwie Słomianym statek razem z załogą i w następym queście Luffy z resztą załógi wzmocniony Lawem , Cavendishem i może tym gostkiem od barier wyruszy ich odbić ;)

A na co czekam? Hmm...chyba na spotkanie z Shanksem i na to jak Luffy będzie mu udowadniać że ma lepszą załogę ...bo od tego się w zasadzie historia zaczęła :)

ocenił(a) serial na 10
CesarzTemeri

w nowym rozdziale luffy użył red hawka na doflamingo :D

EasyRider329

Ja najbardziej czekam na dołączenie kolejnej osoby do załogi Mugiwary. I czekam na dead Ojca Conis(jeszcze nigdy aż tak bardzo nienawidziłem żadnej osoby w One Piece).