PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229001}
8,2 9,3 tys. ocen
8,2 10 1 9309
One Piece
powrót do forum serialu One Piece

Spoko anime

ocenił(a) serial na 9

Dla mnie spoko fajnie się ogląda tera se raz w tygodniu oglądam nowe odcinki pomimo schematyczności powtarzań i itp to fajnie się ogląda tylko czasami mam wrażenie że twórca nieco na siłę próbuję robić sceny a to zwruszającę (chyba prawie w każdym odcinku jakaś postać płakała tam postacie często są beksami co raczej tera patrzę na to zwyczajne bo to żadne dla mnie zaskoczenie) a to zbyt poważne czy zaskoczyć jakąś postać nową nowiną (nie wiem czy widza też ale jeśli tak to tutaj dla mnie to jest zbyt nadużywane) i nie wiem po co czasami powtarzano odcinki pokazania przeszłości załogi Luffy'iego i jego samego skoro już to wiemy i znamy chyba tylko dlatego bo twórcy mieli tam jakieś powody np zapchać jakoś czas antenowy ale mniejsza z tym kreska spoko choć niektóre postacie według mnie mogły wyglądać lepiej i mniej szkaradnie (ja wiem że ten gościu taki ma styl i w ogóle tak to miało wyglądać u niektórych) ale mogły mieć nieco lepszy design (pewnie za to fala rozwcieczonych (psycho)fanów rzuci mi się do gardła ale taka jest cena za napisanie swojego zdania na jakikolwiek temat w sieci) ale i tak animiec fajny i polecam fanom shounemów mam nadzieję że ilość odcinków was nie przerazi.

Sasza9658

Jak ktoś lubi śmieci odloty typu "kobieta podopaska" czy "facet śminka" to tak ale dla poważniejszych widzów to anime się skończyło po paru sezonach.

ocenił(a) serial na 9
Adrian_Krystian_2

Mnie tam całkiem przyjemnie ogląda się nowe odcinki pomimo tego samego schematu ale to jest shounen tu raczej chodzi o mordobicie niż o fabułę bo często w tych arc'ach chodzi o to że słomkowi płyną na jakąś wyspę i walczą z głównym złym a raczej jego bandą a marynarka ma to w głębokim poważaniu słomkowi zwiedzają wyspę poznajemy ją jej mieszkańców jak i samych oponentów dochodzi do zgrzytu słomkowi walczą dostają łomot i potem robią odwet i na odwrót do końca i od czasu do czasu mamy flashback'i samej wyspy w której poznajemy jej historię i dlaczego doszło do takich wydarzeń jakie obecnie mamy i tak w koło macieju jedynie arc o uwolnienu Ace'a był inny ale i tak było podobnie i to że załoga białobrodego nic tylko beczała i powtarzała w kółko ojcze co mnie irytowało no i sama Dressrosa dłużyła się w nieskończoność jak i walka z Doflamingo też zbyt długo trwała i myślałam że Luffy będzie na takim poziomie że stawi czoła admirałom chyba była nawet o tym mowa nie pamiętam ale i tak trzeba jakoś pokazać nowe moce i ciągłą naukę pierwszoplanowców i dla mnie jakoś te nowe jak i stare za bardzo się nie różnią poza nowszą kreską nowymi postaciami i lokacją.