PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229001}
8,2 9,3 tys. ocen
8,2 10 1 9259
One Piece
powrót do forum serialu One Piece

moje marzenie:

ocenił(a) serial na 10

odcinek 666: Kaidou pokonany! Luffy spotyka Shanksa!

mam już nawet obraz w głowie jakby to wyglądało

ocenił(a) serial na 10
Expendable91

to bylby raczej 1666 odcinek ;)

Expendable91

nie ma opcji....

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

666 to była taka troche ironia. ogólnie chciałbym żeby luffy po pokonaniu kaidou spotkał shanksa. nie mam nic przeciwko by to się stało wcześniej

Expendable91

moze tak bedzie..fajnie by bylo

The_Fallen

Kaidou to podobno najpotężniejszy Yonkou, wiec jesli by go pokonal to mialby na hita wiekszosc postaci z uniwersum OP

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

ale shanks go przecież powstrzymał przed wbiciem na wojne. nie dał rady załodze czerwonowłosego

Expendable91

Tak się mówi, ale kto powiedział że powstrzymał go siłą? Shanks potrafi być przekonujący.

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

w anime i w mandze powiedzieli przecież że była to potężna bitwa między kaidu i shansk. no i w mandze powiedziane jest że kaidou jest "najsilniejszą kreaturą na świecie". tak samo jak było powiedziane że białobrody to najsilniejszy człowiek na świecie. nie oznacza to że jest najpoteżniejszym z yonkou

Expendable91

nigdzie nie bylo powiedziane ze była tylko ze mogla byc..tak sie ludziom wydaje.

ocenił(a) serial na 10
The_Fallen

w anime o tym mówino. może miałem złe tłumaczenie.

czarnobrody mając takie potężne moce sam powiedział że nie da rady shanskowi narazie.

i to mi się podoba w one piece. ma mnóstwo tajemnic co daje powód do ciekawych dyskusji :)