bardzo udana seria, smieszy i nie nudzi, a co najlepsze jej konca jeszcze nie widac:)
Dla mnie ona jest bardziej niz udana , swietny shonnen im dalej tym lepiej , prawdziwa zabawa zaczyna sie od 30 epa , im dalej tym wiecej zagadek:P mamy na necie 253 odcinki (osobiscie wole K-F) chyba a dopiero poznalismy 3 z 7 shichibukai, nie mowa a rzadzie , glupek ze mnie oglodalem po 10 epow dziennie a teraz trzeba tydzien czekac na odcinek:/.To trzeba zobaczyc
Zgadzam się :) (ech, taka ze mnie kobieca istota, że shonen czytam :)) Humor rozbrajający, świetna historia, walki porządnie zrobione, opowieść z przesłaniem, ciekawi bohaterowi, fascynujący świat, wspaniale zrobieni przeciwnicy... Kreska może fenomenem ołówka nie jest, ale taka właśnie pasuje do serii :) Anime idealne ^^! Ulubine postacie: Jango (^^), Tony Tony Chopper, Ussop i Luffy - wszyscy czterej rozbrajająco sympatyczni :)
Szkoda, że manga nie wydana w Polsce... Radio Maryja miałoby jeszcze jeden powód, by wyzywać nas do szatanistów :)
I módlmy się, żeby "One Piece" przemielone przez amerykańską maszynkę "kids4" nie dotarło do Polski. Zoro mówiący głosem Brock'a... T T
Pozdrowienia i niech kisiel malinowy będzie z Wami ^^
Ja też uwielbiam One Piece. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Cudowna seria, a Polska bardzo wiele traci przez to, że jej nie wydaje... A Anime.. rewelacja.. Mogliby ściągnąc z Japonii i dac polskie napisy ^^ wtedy byłoby dopiero super.
A Kreska moim zdaniem jest śietna, ma swój niepowtarzalny urok i powiem więcej wolę takie właśnie postacie, jak mdławe cukierzyny :/
U mnie to ma max. i dałabym jeszcze wiecej gdybym mogła. Świetna seria, przemyślana i pełna pasji...