PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771634}

Opowieść podręcznej

The Handmaid's Tale
2017 - 2025
7,9 80 tys. ocen
7,9 10 1 79865
7,6 28 krytyków
Opowieść podręcznej
powrót do forum serialu Opowieść podręcznej

litości!!! HBO emituje na razie pierwszy sezon. Drugi miał dopiero co premierę i nie pojawił się jeszcze na tej platformie.

ocenił(a) serial na 9
Ksiadz_Pistolet

Showmax ma do drugiego sezonu prawa jak dotąd.

ocenił(a) serial na 8
Ksiadz_Pistolet

co Ty za brednie opowiadasz, sa odcinki 2 sezonu dostepne na Showmax... z HBO się zagalopowałem :D

ocenił(a) serial na 9
sobanek

No chyba u Ciebie, bo na HBO GO jak byk stoi pierwszy sezon i ani widu drugiego sezonu. HBO 2,3 też emitują tylko pierwszy sezon.
Natomiast filmweb w "Obejrzyj w TV" cały czas podaje, że HBO emituje drugi sezon. To bzdura jest jakaś. Właśnie jedna moja znajoma się nabrała i wzięła sobie bezpłatną subskrypcje, myśląc że obejrzy sobie hurtem pierwszy i na bieżąco drugi sezon. Takie są fakty.

ocenił(a) serial na 8
Ksiadz_Pistolet

a moze warto odpowiedziec na to co napisalem a nie to co Ci w powiadomieniach na maila przyszlo?

ocenił(a) serial na 9
sobanek

Ups faktycznie. Masz rację, przepraszam. Ja też się zagalopowałem.
Czyli, że galopujemy strzemię w strzemię w słusznej sprawie, więc niech lepiej filmweb coś z tym zrobi... ;)

ocenił(a) serial na 8
Ksiadz_Pistolet

to nie pierwszy i nie ostatni przykład wiadomości, że się tak wyrażę z dupy. najbardziej wkurza jak Cie informują, że masz do obejrzenia nowy odcinek a jego premiera jest za tydzień czy dwa ;) Pzdr