PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666215}
7,7 104 tys. ocen
7,7 10 1 104024
7,0 21 krytyków
Orange Is the New Black
powrót do forum serialu Orange Is the New Black

Czy ktos wie kiedy bedzie dostepny 5 sezon OITNB z lektorem? W sieci od dawna mozna obejrzec w wersji oryginalnej...

ocenił(a) serial na 8
pinkwarrior17

Napisałeś post 7 godzin temu "w sieci od dawna obejrzeć w wersji oryginalnej" a 5 sezon właśnie 7-8 godzin temu miał swoją oficjalną i jedyną premierę w serwisie Netlfix. Faktycznie godzina oczekiwania to "od dawna". W tym czasie już mogłes cały sezon obejrzeć... Olaboga
A tak juz na poważnie dokładnie w tym samym czasie co w innych krajach, w tym w Polsce dokładnie tego samego dnia i w tej samej godzinie trafił serial na serwisy Netfilx. Z racji że mamy polski oddział Netfilx to serial trafił w wersji oryginalnej, z napisami i z lektorem polskim w tym samym momencie u nas jak i w USA.

ocenił(a) serial na 8
tomasz_ratajczak

Od dawna są w wersji oryginalnej bo nastąpił wyciek odcinków. Lektor dostępny od wczoraj na netflixie.

ocenił(a) serial na 10
Radiks93

Kup sobie netflixa, a nie. Nie rozumiem, lubisz ten serial, podziwiasz aktorstwo to wesprzyj aktorów a nie leć na zalukaj czy inne badziewie. Film i serial to takie same dobro jak ubrania, a jakoś nikt nie pyta w necie skąd wziąć buty za darmo.

ocenił(a) serial na 7
zukvska

No dobra ale weź pod uwagę, że nie każdy może jeszcze zarabia na siebie i siedzi na utrzymaniu rodziców, bo szkoła. Nawet jeśli praca weekendowa to już widzę, jak będzie zarobione hajsy wydawał na abonament.

Na Netflixie jest wrzucany cały sezon od razu, z napisami/ lektorem. Nawet jeśli Cię nie stać, to wystarczy, że będziesz miał konto w banku i kartę, wtedy możesz zrobić sobie jeden miesiąc darmowy, na okres próbny. Cebulkowo ale to świetne rozwiązanie, też skorzystałam z tego zanim zaczęłam wykupować abonament na dany miesiąc, bo fajne seriale powchodziły. W innym wypadku będziesz musiał czekać, aż ktoś się zlituje i przerzuci na inne stronki, chociaż w tamtym roku z tego co widziałam bardzo szybko to się stało.

ocenił(a) serial na 10
Nikiforiv

No to masz dwie opcje, albo złożyć się ze znajomymi, albo właśnie zrobić ten przekręt z darmowym abonamentem na miesiąc.

tomasz_ratajczak

Obejrzałem cały 5 sezon, nie musiałeś być złośliwy w swoim komentarzu...

Na marginesie sezon mnie zawiódł poza ostatnim finałowym odcinkiem.
"Crazy Eyes" irytująca przez cały czas, wątek Piper marginalny... Podział więźniarek wniesie trochę dynamiki w 6 sezon oby nie było tylko tak źle jak w tym sezonie...