Jestesm trochę zawiedziona historia "sprzed więzienia" Nicky. Miałam nadzieję na więcej
informacji. Nadal czekam na historie Boo. Najbardziej podobała mi się backstory Morello :) A wam ?
zgadzam się, byłam pewna, że ten Chris to niezły kawał drania skoro ją tak zostawił w tym więzieniu, a okazało się zupełnie inaczej.
No jeszcze jestem ciekawa co zrobiła Norma, bo tego chyba jeszcze w serialu nie omówiono
zgadzam sie, Morello historia najlepsza. Jeszcze niezla jest historia Tricia, szkoda ze jej nie ma juz, I jej dokumentacja kradziezy.
Też byłam zawiedziona historią Nicky, ale prawdopodobnie w 3 sezonie dowiemy się więcej: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/orange-is-the-new-black- season-3-nickys-backstory-is-filming-in-new-york-9594930.html :)
Też osobiście czekam na historię Boo. Jedna z bardziej lubianych przeze mnie postaci. :D A co do backstory Nicky, to faktycznie, nie popisali się.
mam nadzieje jeszcze na Crazy Eyes. Uwielbiam tą postać w 100%. Raz mnie przeraża raz rozśmiesza, uwielbiam jej gestykulacje.
O tak. Crazy Eyed definitywnie rządzi. Ciekawe jest, iż ma to do siebie, że czasami potrafi powiedzieć coś niesamowicie błyskotliwego. A co do gestykulacji, to jakoś bardziej śmieszyła mnie w pierwszym sezonie. Cóż, może po prostu się przyzwyczaiłam.