PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666215}
7,7 104 tys. ocen
7,7 10 1 104000
7,0 21 krytyków
Orange Is the New Black
powrót do forum serialu Orange Is the New Black

Backstory

ocenił(a) serial na 9

Jestesm trochę zawiedziona historia "sprzed więzienia" Nicky. Miałam nadzieję na więcej
informacji. Nadal czekam na historie Boo. Najbardziej podobała mi się backstory Morello :) A wam ?

ocenił(a) serial na 8
martynx

zgadzam się, byłam pewna, że ten Chris to niezły kawał drania skoro ją tak zostawił w tym więzieniu, a okazało się zupełnie inaczej.
No jeszcze jestem ciekawa co zrobiła Norma, bo tego chyba jeszcze w serialu nie omówiono

ocenił(a) serial na 9
martynx

zgadzam sie, Morello historia najlepsza. Jeszcze niezla jest historia Tricia, szkoda ze jej nie ma juz, I jej dokumentacja kradziezy.

dabram17

A Mendez beknął za Tricie?

ocenił(a) serial na 9
martynx

Też byłam zawiedziona historią Nicky, ale prawdopodobnie w 3 sezonie dowiemy się więcej: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/orange-is-the-new-black- season-3-nickys-backstory-is-filming-in-new-york-9594930.html :)

ocenił(a) serial na 9
martynx

Też osobiście czekam na historię Boo. Jedna z bardziej lubianych przeze mnie postaci. :D A co do backstory Nicky, to faktycznie, nie popisali się.

ocenił(a) serial na 9
ShakalakaxD

mam nadzieje jeszcze na Crazy Eyes. Uwielbiam tą postać w 100%. Raz mnie przeraża raz rozśmiesza, uwielbiam jej gestykulacje.

ocenił(a) serial na 9
martynx

O tak. Crazy Eyed definitywnie rządzi. Ciekawe jest, iż ma to do siebie, że czasami potrafi powiedzieć coś niesamowicie błyskotliwego. A co do gestykulacji, to jakoś bardziej śmieszyła mnie w pierwszym sezonie. Cóż, może po prostu się przyzwyczaiłam.

ShakalakaxD

No brawa dla aktorki grającej suzanne bo to coś naprawdę szalonego co ona wyprawia

ocenił(a) serial na 10
ShakalakaxD

Zgadzam się, ale myślę że Nicky to ważna postać dla serialu i tak jak Red ma ciągle swoje 5 minut tak i ona będzie mieć więcej retrospekcji, osobiście bardzo lubię Nicky i kibicuje jej i Morello ;) ciekawa jestem kogo retrospekcję przyjdzie nam zobaczyć w 3 sezonie