PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666215}
7,7 104 tys. ocen
7,7 10 1 104267
7,0 21 krytyków
Orange Is the New Black
powrót do forum serialu Orange Is the New Black

Pobożne życzenia

ocenił(a) serial na 8

Gdybyście mogli sugerować coś scenarzystom na nadchodzące sezony, nieco ignorując zdorwy rozsądek, co by to było ?
Jak dla mnie:
1. Rozwinięcie związku Poussey i Soso - dwie skontrastowane osobowości, bardzo mocno potrzebujące kogoś w ich obecnej sytuacji. Mogłoby im wyjść.
2. Powrót Bennett i happy end z Dayą - nie, nie mam pojęcia jak, ale pomarzyć można, nie? ;)
3. Powrót Nicky i jej interakcje z Red - moje dwie ulubione bohaterki i ich piękna relacja - władcza, oschła Red matkująca niepokornej Nicky; prawie ryczałam, jak strażnicy wyprowadzali Nicky, a Red krzyczała, że jest jej matką...
4. Więcej duetu Big Boo & Dogget - największe pozytywne zaskoczenie ostatniego sezonu. Wybuchowe połączenie, brawurowo wymyślone.
5. Mniej Caputo i Fig - doskonale zagrany, dobrze poprowadzone wątki, ale dla mnie już za dużo.
6. Duet Sophie z siostrą.
7. Udawanie, że nigdy nie było wątku/ prób wprowadzenia wątku romantycznej relacji Red z Healy'm.

ocenił(a) serial na 6
Shayera

Healy to najchętniej - delete :) może nie dosłownie, ale cii, nie ma go :)

Nicky, Nicky i jeszcze raz Nicky!

BigBoo "Coryntian 69" i Dogget <3 nie sądziłam, że tak je pokocham - więcej :)

Fig lubię, chętnie jej więcej zobaczę, ale niekoniecznie jej seksy z Caputo ^^ Mniej :D

Wspomniałam, że Nicky?

No i niech się Piper ogarnie z Alex :) Nieważne jak, niech pozostaną na zawsze razem lub osobno, tego nieogarnięcia Piper więcej nie zniesę!

PS Nicky! :)