7,7 105 tys. ocen
7,7 10 1 104909
6,9 17 krytyków
Orange Is the New Black
powrót do forum serialu Orange Is the New Black

Równie dobre seriale

ocenił(a) serial na 9

Witam.

Nie mogę uwierzyć, że trzeba mnie było namawiać żebym zaczęła oglądać OITNB, a jak zaczęłam to
dwa sezony obejrzałam w 3 dni! ;o
No i co ja mam teraz oglądać?
Co polecacie? Znacie jakieś równie dobre seriale? Chodzi mi coś w tym stylu właśnie... dramat z
wątkami komediowymi... tematyka nie ważna, ważne żeby serial wciągał już od pierwszego odcinka ;)

ocenił(a) serial na 10
agg16

Orphan Black dramat z Sci-Fi ale bardzo wciągający///

ocenił(a) serial na 9
hilaryveronicafan

zgadzam sie w 100 procentach serial Orphan Black niesamowicie wciąga ja cały czas czekam na nowy sezon :)

ocenił(a) serial na 8
hilaryveronicafan

dokładnie, Orphan Black obejrzałam przed OITNB ale obydwa seriale są znakomite :) w OB szczególnie nie mogę wyjść spod wrażenia gry aktorskiej głównej bohaterki Tatiany Maslany :) polecam jak najbardziej!

ocenił(a) serial na 10
agg16

Może Shameless, dramat i komedia w jednym, nie wciągnął mnie tak jak OITNB ale bardzo dobry serial muszę przyznać

ocenił(a) serial na 9
CmaBarowa139

Przyznam, że nie słyszałam o tych serialach. Nie wiem za który się zabrać ;) Oba wydają się być całkiem dobre. Dzięki za propozycje hilaryveronicafan i CmaBarowa139! :)

ocenił(a) serial na 6
agg16

Nurse Jackie - drugi komediodramat, który oglądam.

jocisko

Wentworth tez o wiezienu kobiet, polecam

ocenił(a) serial na 6
Amanda_Young

Kurcze, na pierwszy rzut oka - kopia :)

ocenił(a) serial na 10
agg16

Orphan Black lub the 100 również bardzo ciekawe są

ocenił(a) serial na 8
PaulaPaulinaPaulinka

oj nie, 100 jest tragedią na dłuższą metę. Dla o nastolatkach pseudo SF, ale fakt, ze 15 lat temu fajne by było...

ocenił(a) serial na 10
dino40i4

No zależy dla kogo, jak dla mnie jest ciekawy serial.

ocenił(a) serial na 8
PaulaPaulinaPaulinka

gust to nie jest rzecz, o której można dyskutować więc tu się kończą nasze argumenty.
ale fakt, że miało to więcej niż jeden sezon świadczy, że ktoś to oglądał. Może ja już za stary jestem po prostu :).

ocenił(a) serial na 8
agg16

Zobacz trawkę (Weeds), produkcja tej samej Jenji Kohan, główną bohaterką również jest kobieta, a klimat wiezienia został zastąpiony "jaraniem". :D

ocenił(a) serial na 9
walilko

Wczoraj zaczęłam oglądać... jak na razie nie wciągnął mnie tak bardzo jak Orange, ale całkiem fajnie się ogląda :) Dzięki! :)