PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666215}
7,7 104 tys. ocen
7,7 10 1 104258
7,0 21 krytyków
Orange Is the New Black
powrót do forum serialu Orange Is the New Black

Właśnie skończyłam 3 sezon..
Cały serial trzasnelam w niecały tydzień- tak mnie wciągnął! Świetnie rozpisany scenariusz, bardzo dobrze nakreslone postacie i wszystkie bardzo dobrze zagrane.
Jestem pod wrażeniem, nie moge doczekać się 4 sezonu zwłaszcza, że ostatnie sceny 13 odcinka pozostawiają wiele znaków zapytania.
Mam nadzieję, że w 4 sezonie Nicky wróci, bo bez jej sarkastycznych komentarzy zrobiło się pusto.
Przede wszystkim potrzebuję więcej Alex- jestem tą postacią totalnie zauroczona pod każdym względem, a głosu Laury mogę słuchać dzień i noc :D
Uwielbiam wątek Alex i Piper i wierzę, że seksi okularnica będzie cała i zdrowa częściej cieszyć moje oczy i uszy w kolejnym sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Angellika1512

Serial cudo, to fakt. Co do Nicky i Alex, sądząc po zdjęciach z planu czwartego sezonu, wygląda na to, że Alex przeżyje, a Nicky wróci z zaostrzonego. Pytanie tylko, jak często zobaczymy je na ekranie. Oby było ich jak najwięcej, bo uwielbiam obie.

ocenił(a) serial na 10
Angellika1512

Zgadzam się! Równiez mam nadzieje, że Nicky wróci, bo kocham tą postać i jej teksty, brakuje jej w odcinkach!