czy 4 sezon jest ostatnim? Wkręciłem się i muszę przyznać że szkoda by było go kończyć. Ostatnio stwierdziłem że lepiej zainwestować czas w serial niż nowe produkcje filmowe
skad takie informacje? mysle, ze za wczesnie na takie domysly ;d netflix dopiero zamowil czwarty sezon (zrodlo nizej) ;p a piper raczej spedzi jeszcze sporo czasu w wiezieniu ;d
"Netflix released season 3 of Orange is the New Black last week with 13 all-new episodes. Prior to the season 3 release, the online streaming platform announced that there would be a fourth season. While there is no set release date, the show has always been released in the summer so fans can expect it to return in the summer of 2016."
http://www.idigitaltimes.com/orange-new-black-season-4-release-date-what-alexs-f ate-450832
Spojrzałem szybko że są 4 sezony dodane na filmwebie i stąd moje pytanie. Myślałem że są już nakręcone 4 sezony :) Kończe 2 sezon i mam 3 już gotowy tylko bez napisów ale przeżyje jak ich nie będzie. Jeśli będzie 4 sezon może kolejne też wyjdą :P
niee, niestety netflix wypuszcza sezon raz w roku, wiec na czwarty trzeba bedzie poczekac do czerwca 2016 ;/
niestety to samo z house of cards... szkoda też że tylko po 13 odcinków to zdecydowanie za mało...
haha no tak jest z kazdym serialem netflixa ;d ale tbh chyba wole taki stan rzeczy (caly sezon udostepniony od razu) niz czekanie na odcinek przez tydzien i finalnie ogladanie calosci przez trzy miesiace ;d
tu się zgodzę od razu całość a nie tam.... tyle ze min 20 odcinków by sie przydało :P