PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785070}

Orville

The Orville
2017 - 2022
7,4 4,1 tys. ocen
7,4 10 1 4065
6,0 4 krytyków
Orville
powrót do forum serialu Orville

by zrobić parodię Star Treka i podobnych. Tak było ,a przynajmniej ja miałem takie wrażenie w pierwszych odcinkach. Później serial ewoluował w trochę poważniejszą stronę, choć i trochę humoru pozostało Tak czy inaczej ogląda się to przyjemniej niż nowego STD.Mimo, że serial jest" lżejszy" to porusza wiele ciekawych, często teraźniejszych spraw i problemów .Do tego humor i ciekawi bohaterowie ,niezłe efekty, fajne dialogi. Naprawdę dobro robota!
Jak dla mnie przerósł nowego ST.

ocenił(a) serial na 9
romek_krakow

Jest lepiej skonstruowany niż Star Trek Discovery. Każda postać w Orville wiele wnosi do serialu i jest pozytywnie nastawiona do zaistniałych sytuacji. Ponadto większość odcinków się ze sobą nie pokrywa. Poza tym pojawia się tutaj wiele wielkich nazwisk takich jak Charlize Theron czy Liam Neeson.

joan19

Wystarczy otworzyć zakładkę z twórcami, a tam pojawiają się nazwiska osób które współtworzyły starego ST, towarzyszyli przy takich produkcjach jak "Gra o tron", czy przy świecie Marvela.
Jakoś dotrwałem do końca 1 sezonu STD z myślą że się rozkręci. MacFarlane dał prztyczka w nos Netfilxowi.