I najbardziej sexi w tym serialu!;D
Co do km.to niestety racja,a to koleżanki wina bo gdzieś tak daleko ją wywiało na Mazurskie;P.A jeśli chodzi o wiek to nie wiem,bo nie wiem ile masz lat,ja mam 28l.stary koń;)
To jeszcze bardziej żałuję że tak daleko cię wywiało,bo ja zawsze wolałem dojrzałe kobiety,i fajnie by było z taką spotkać i pogadać;)
Wiem , że z kujawsko-pomorskiego jesteś. Własnego samochodu nie masz , komunikacja inna też istnieje? To nie epoka kamienia łupanego? Gdybyśmy się spotkali , wtedy dopiero przekonalibyśmy się. No ja też żałuję. Wtedy przekonałabym się jak wyglądasz w realu:-)
Wiem,wiem ale dopiero tu ledwo poznaliśmy;).Masz może konto na fotce albo gdzieś indziej gdzie masz swoje fotki umieszczone?jak byś chciała moje zobaczyć to zajrzyj tu
http://www.fotka.pl/profil/przemas2333
Siemka nie wiesz co się stało z Panchalonem bo w tym ostatnim odcinku pokazali tylko że poznał nową ofiarę i nic więcej;D
Prawdopodobnie zbajeruje Babkę weżnie z nią ślub zgarnie kasę i porzuci, bo to córka Senatora.
p.s co do niego to by musieli dokręcić nowy serial z zabarwieniem erotycznym hehe. Tytuł by nosił Przygody Pancholona..
No, bo on nie był typowym mordercą dla niego były najważniejsze pieniądze. Wiedział, kiedy ustąpić.
p.s za to w Zakazanych uczuciach tak dobrze nie wyszedł a myślałem że tam nie jest czarnym charakterem.
W wikipedii piszą, że Dr Montiel umarł a w serialu nic o tym nie mówili tylko, że poszedł do więzienia, Musieli nie oglądać do końca albo to ich domysły, że umarł.
Wcześniej Paola była najładniejsza, Pilar też niczego sobie.
A z tych co pozostały to nie wiem.. może Marfil? Chociaż Marcela wg mnie jest ładniejsza od Diany.
Ale każdy ma swój gust ;P
Tak , każdy ma swój gust. Gdyby ta Marcela nie była tak flegmatyczna. Flaki z olejem Własnego zdania nie ma. Wkurza mnie to!
ta cała Marfil to jest ładna tylko z daleka jak jej zmarszczek nie widać i poza tym jest żałosna nie ma żadnych zasad tak jak jej siostra teraz się bierze za starego tylko po to żeby żyć w luksusie.
a po zatym nie wiem co za idiota pisał scenariusz do tej telki czym dalej w las tym gorzej wszystko na siłe robione od momentu kiedy podpalili szpital jest masakra .
Diana to dla mnie nic specjalnego,już bym wolał Marfil,a tą Marcelę bym na żadną inną nie wymienił;D A Paola fakt była najpiękniejsza od pierwszych odcinków;)
Widzę że szykuje się nowa telka z Sonya Smith znowu będzie grała razem z babką co grała Marfil.
https://www.google.pl/search?q=Mirta+Renee&hl=pl&newwindow=1&tbo=u&tbm=isch&sour ce=univ&sa=X&ei=Nr8YUYaYNaiW0QWghYDABA&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=933 mmmmm...mmmmmm cukiereczek;D
Ostatni odcinek osaczonej będzie wcześniej o 11: 30 i zamiast osaczonej będą dawać program muzyczny o tej samej godzinie I Like It.
Ja tam mam co oglądać,bo na TV4 o 17 puszczają 2 odc.pod rząd Otchłań namiętności;D
Ja nie przepadam za meksykańskimi telenowelami i jeszcze żadnej nie oglądałem no, ale widzę, że od wielu lat w Polsce się tylko meksykańskie daje.
Po za Białym welonem no ale się tak jakoś trafiło hehe
A Na pulsie 2 od 4 marca ma być telenowela Hiszpańska Piękni i ambitni (Bellas y ambiciosas) o 23: 00 może być ciekawie, bo tylko dla dorosłych obejrzę 1 odcinek jak będzie dobry to będę oglądał gra tam jeden aktor z Osaczonej ten, co grał Emilia.
Akurat w tym samym czasie się kończy osaczona to bym miał, co oglądać hehe jakby było dobre. Mam nadzieje, że coś się tam będzie działo jak jest oznakowane na czerwono.
w pisałem w przeglądarke i śmiało można to nazwać serialem erotycznym widziałęm sceny z tego serialu i dużo się dzieje hehe warto obejrzeć .
chociaż nie jestem pewny czy te wszystkie sceny są z tego serialu ale obejrzeć 1 odcinek nie szkodzi
Też obejrzę w takim razie tą wersje o 23 może pokażą jakieś cycuszki hiszpanek;D.A ja oglądam Otchłań namiętności bo gra tam Zepeda bardzo go lubię i śliczna Angelique Boyer,no i dużo aktorów z telki Mój grzech,ogólnie też wolę seriale gdy akcja dzieje się w USA ale te Mexykańskie też wciągają
E tam kij z Emiliem nawet go nie lubię w osaczonej bo jest to taki typowy laluś;D
ta typowy model kij w dupie hehe. Ciekawi mnie czy jeszcze wróci przed końcem serialu Rene z Niemiec.
Dzisiaj był fajny odcinek najpierw walka dwóch kocic Diany i Marfil a potem walka kocic w średnim wieku Oktawii z Yolandą i powoli z odcinka na odcinek wszystko się wyjaśnia.
No beka była z tych dwóch bijatyk lasek;D,a potem nie mogłem jak Ignacio śmiał się z Octavi że wylądowała tak jak on w chlewie he he
no ale Yolanda jest twarda sztuka pare razy oszołomiła Oktavie a udawała takiego potulnego baranka hehe
nie konfidentka bo przez wiele lat ukrywała jej zbrodnie aż w końcu pękła po tym jak się dowiedziała, że Oktavia otruła Mewe . Każda zbrodnia wychodzi na jaw nawet ta najlepsza.
jak to nie tyle lat są sumienie zżerało. A ty co byś zrobił na jej miejscu ;p Tylko ona zna jej grzeszki tak to by nigdy jej nie zamknęli i nadal by zabijała .
p.s siostra która próbowała ją zabić to ja dziekuje za taką siostre .
Ja po pierwsze bym trzymał z Octavią bo ona chociaż wszystko robiła żeby ciągle żyć w bogactwie i żeby z jej rodziny nikt biedy nie klepał!
tak ale to dopiero później jak Lary został aktorem,a Max jak starcowi pomnożył majątek a z początku od małego wychowywali w bogactwie dzięki Octavi i jej przebiegłości
ta jasne przecież musiałą powiedzieć bo tak to by się serial ciągnął bez końca a sam mówiłęś że ma za dużo odcinków. I przez Yolande Mewa poszła do więzienia.
No jest dużo odc.ale ja lubię jak ci źli wygrywają bo ci dobrzy smętni są i nic nie wnoszą do serialu,np.Pancholóna bardzo lubię bo ciągle coś zwałowego odwala,tak samo jak na początku Paola cyrki robiła;D
źli i tak zawsze na końcu przegrywają :)
p.s ale zdarza że zli na końcu się zmieniaja na dobre i wtedy wygrywają hehe
Ja myślę że ta scena na koniec która zaszła to był tylko sen Diany jutro pewnie będzie pierwsza scena jak budzi się spocona z krzykiem;D.A z czarnych charakterów bardzo fajnie grają babki w tym serialu np.Marfil,Camila,Octavia,Fiona dobrze dobrali te aktorki wszystkie się spisują;)
do Camili mam sentyment bo grała w cud miłości szkoda że przerwała kariere .
p.s może jeszcze wróći bo pewnie teraz odchowuje dziecko
No Camila fajna aktorka ja nie mogłem z niej jak ze Sylvitą jeszcze trzymała i numery wykręcały swoim wrogą;D,co do dziecka nie wiadomo ona ma tyle kasy że mogła by zatrudnić opiekunkę i wyskoczyć od czasu do czasu na plan nowego serialu,no ale nie wiadomo jak tam u niej jest.
ps. mam do ciebie propozycje z fajnym programem wszystko opisuje na mojej stronie
http://makemoney.com.pl/20dollars2surf/index.php?ref=245310
Polecam;-)
może sama chciała się zajmować. Albo może nie może powrócić do dawniejszej figury i się wstydzi .