Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1600
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona
ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Myślę , że dzielą nas kilometry .Wiek także ?

ocenił(a) serial na 8
gosia_136

Co do km.to niestety racja,a to koleżanki wina bo gdzieś tak daleko ją wywiało na Mazurskie;P.A jeśli chodzi o wiek to nie wiem,bo nie wiem ile masz lat,ja mam 28l.stary koń;)

ocenił(a) serial na 8
gosia_136

Sorki Mazowieckie****;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Tak mazowieckie :-) Jestem cztery lata starsza , aż 32 lata mam :-)

ocenił(a) serial na 8
gosia_136

To jeszcze bardziej żałuję że tak daleko cię wywiało,bo ja zawsze wolałem dojrzałe kobiety,i fajnie by było z taką spotkać i pogadać;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Wiem , że z kujawsko-pomorskiego jesteś. Własnego samochodu nie masz , komunikacja inna też istnieje? To nie epoka kamienia łupanego? Gdybyśmy się spotkali , wtedy dopiero przekonalibyśmy się. No ja też żałuję. Wtedy przekonałabym się jak wyglądasz w realu:-)

ocenił(a) serial na 8
gosia_136

Wiem,wiem ale dopiero tu ledwo poznaliśmy;).Masz może konto na fotce albo gdzieś indziej gdzie masz swoje fotki umieszczone?jak byś chciała moje zobaczyć to zajrzyj tu
http://www.fotka.pl/profil/przemas2333

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Hej. Widziałam twoje zdjęcia. Swoje też tam umieściłam:-)

ocenił(a) serial na 8
gosia_136

Oki wysłałem zapro.kumpelce na fotce;)

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Siemka nie wiesz co się stało z Panchalonem bo w tym ostatnim odcinku pokazali tylko że poznał nową ofiarę i nic więcej;D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Prawdopodobnie zbajeruje Babkę weżnie z nią ślub zgarnie kasę i porzuci, bo to córka Senatora.

p.s co do niego to by musieli dokręcić nowy serial z zabarwieniem erotycznym hehe. Tytuł by nosił Przygody Pancholona..

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

he he a zauważyłeś że ze złych osób tylko on dobrze wyszedł;D>????

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No, bo on nie był typowym mordercą dla niego były najważniejsze pieniądze. Wiedział, kiedy ustąpić.

p.s za to w Zakazanych uczuciach tak dobrze nie wyszedł a myślałem że tam nie jest czarnym charakterem.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

W wikipedii piszą, że Dr Montiel umarł a w serialu nic o tym nie mówili tylko, że poszedł do więzienia, Musieli nie oglądać do końca albo to ich domysły, że umarł.

jazdowicz2666

Wcześniej Paola była najładniejsza, Pilar też niczego sobie.
A z tych co pozostały to nie wiem.. może Marfil? Chociaż Marcela wg mnie jest ładniejsza od Diany.
Ale każdy ma swój gust ;P

ocenił(a) serial na 9
DieCree

Tak , każdy ma swój gust. Gdyby ta Marcela nie była tak flegmatyczna. Flaki z olejem Własnego zdania nie ma. Wkurza mnie to!

ocenił(a) serial na 7
DieCree

ta cała Marfil to jest ładna tylko z daleka jak jej zmarszczek nie widać i poza tym jest żałosna nie ma żadnych zasad tak jak jej siostra teraz się bierze za starego tylko po to żeby żyć w luksusie.

a po zatym nie wiem co za idiota pisał scenariusz do tej telki czym dalej w las tym gorzej wszystko na siłe robione od momentu kiedy podpalili szpital jest masakra .

ocenił(a) serial na 8
DieCree

Diana to dla mnie nic specjalnego,już bym wolał Marfil,a tą Marcelę bym na żadną inną nie wymienił;D A Paola fakt była najpiękniejsza od pierwszych odcinków;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Widzę że szykuje się nowa telka z Sonya Smith znowu będzie grała razem z babką co grała Marfil.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

https://www.google.pl/search?q=Mirta+Renee&hl=pl&newwindow=1&tbo=u&tbm=isch&sour ce=univ&sa=X&ei=Nr8YUYaYNaiW0QWghYDABA&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=933 mmmmm...mmmmmm cukiereczek;D

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

http://www.telenowele.fora.pl/aktorki,30/mirta-renee,22071.html ;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Ostatni odcinek osaczonej będzie wcześniej o 11: 30 i zamiast osaczonej będą dawać program muzyczny o tej samej godzinie I Like It.

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Ja tam mam co oglądać,bo na TV4 o 17 puszczają 2 odc.pod rząd Otchłań namiętności;D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Ja nie przepadam za meksykańskimi telenowelami i jeszcze żadnej nie oglądałem no, ale widzę, że od wielu lat w Polsce się tylko meksykańskie daje.

Po za Białym welonem no ale się tak jakoś trafiło hehe

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

A Na pulsie 2 od 4 marca ma być telenowela Hiszpańska Piękni i ambitni (Bellas y ambiciosas) o 23: 00 może być ciekawie, bo tylko dla dorosłych obejrzę 1 odcinek jak będzie dobry to będę oglądał gra tam jeden aktor z Osaczonej ten, co grał Emilia.
Akurat w tym samym czasie się kończy osaczona to bym miał, co oglądać hehe jakby było dobre. Mam nadzieje, że coś się tam będzie działo jak jest oznakowane na czerwono.

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

w pisałem w przeglądarke i śmiało można to nazwać serialem erotycznym widziałęm sceny z tego serialu i dużo się dzieje hehe warto obejrzeć .

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

chociaż nie jestem pewny czy te wszystkie sceny są z tego serialu ale obejrzeć 1 odcinek nie szkodzi

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Też obejrzę w takim razie tą wersje o 23 może pokażą jakieś cycuszki hiszpanek;D.A ja oglądam Otchłań namiętności bo gra tam Zepeda bardzo go lubię i śliczna Angelique Boyer,no i dużo aktorów z telki Mój grzech,ogólnie też wolę seriale gdy akcja dzieje się w USA ale te Mexykańskie też wciągają

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

hehe a Emilio jaki tam wyrzezbiony hehe

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

E tam kij z Emiliem nawet go nie lubię w osaczonej bo jest to taki typowy laluś;D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

ta typowy model kij w dupie hehe. Ciekawi mnie czy jeszcze wróci przed końcem serialu Rene z Niemiec.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Dzisiaj był fajny odcinek najpierw walka dwóch kocic Diany i Marfil a potem walka kocic w średnim wieku Oktawii z Yolandą i powoli z odcinka na odcinek wszystko się wyjaśnia.

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

No beka była z tych dwóch bijatyk lasek;D,a potem nie mogłem jak Ignacio śmiał się z Octavi że wylądowała tak jak on w chlewie he he

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

też było dobre

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

no ale Yolanda jest twarda sztuka pare razy oszołomiła Oktavie a udawała takiego potulnego baranka hehe

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

ta a teraz konfidentka ją ze wszystkim wkopała;D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

nie konfidentka bo przez wiele lat ukrywała jej zbrodnie aż w końcu pękła po tym jak się dowiedziała, że Oktavia otruła Mewe . Każda zbrodnia wychodzi na jaw nawet ta najlepsza.

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Ale to jej siostra jednak więc nie powinna jej zdradzać od razu ze wszystkim

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

jak to nie tyle lat są sumienie zżerało. A ty co byś zrobił na jej miejscu ;p Tylko ona zna jej grzeszki tak to by nigdy jej nie zamknęli i nadal by zabijała .

p.s siostra która próbowała ją zabić to ja dziekuje za taką siostre .

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Ja po pierwsze bym trzymał z Octavią bo ona chociaż wszystko robiła żeby ciągle żyć w bogactwie i żeby z jej rodziny nikt biedy nie klepał!

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

ta jasne bez niej sobie doskonale poradzili .

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

tak ale to dopiero później jak Lary został aktorem,a Max jak starcowi pomnożył majątek a z początku od małego wychowywali w bogactwie dzięki Octavi i jej przebiegłości

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

ta jasne przecież musiałą powiedzieć bo tak to by się serial ciągnął bez końca a sam mówiłęś że ma za dużo odcinków. I przez Yolande Mewa poszła do więzienia.

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

No jest dużo odc.ale ja lubię jak ci źli wygrywają bo ci dobrzy smętni są i nic nie wnoszą do serialu,np.Pancholóna bardzo lubię bo ciągle coś zwałowego odwala,tak samo jak na początku Paola cyrki robiła;D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

źli i tak zawsze na końcu przegrywają :)

p.s ale zdarza że zli na końcu się zmieniaja na dobre i wtedy wygrywają hehe

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Ja myślę że ta scena na koniec która zaszła to był tylko sen Diany jutro pewnie będzie pierwsza scena jak budzi się spocona z krzykiem;D.A z czarnych charakterów bardzo fajnie grają babki w tym serialu np.Marfil,Camila,Octavia,Fiona dobrze dobrali te aktorki wszystkie się spisują;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

do Camili mam sentyment bo grała w cud miłości szkoda że przerwała kariere .

p.s może jeszcze wróći bo pewnie teraz odchowuje dziecko

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

No Camila fajna aktorka ja nie mogłem z niej jak ze Sylvitą jeszcze trzymała i numery wykręcały swoim wrogą;D,co do dziecka nie wiadomo ona ma tyle kasy że mogła by zatrudnić opiekunkę i wyskoczyć od czasu do czasu na plan nowego serialu,no ale nie wiadomo jak tam u niej jest.
ps. mam do ciebie propozycje z fajnym programem wszystko opisuje na mojej stronie

http://makemoney.com.pl/20dollars2surf/index.php?ref=245310
Polecam;-)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

może sama chciała się zajmować. Albo może nie może powrócić do dawniejszej figury i się wstydzi .

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

No nie wiadomo jak ta ciąża wpłynęła na nią,bo niektóre kobitki rodzą i po porodzie nadal wyglądają tak sexi jak przed ciążą;D.
A co myślisz o tym programie co ci pokazałem?