I najbardziej sexi w tym serialu!;D
weź dokładnie poczytaj i zapoznaj bo serio idzie sporo zarobić to są moje zarobki po niecałym 1.5 roku zarabiania w tym programie i to były zarobki w 2011 roku a teraz mam jeszcze więcej;)
http://img545.imageshack.us/img545/6589/wplata20dolars2surfczer.jpg
szykuje się ostateczny pojedynek w którym Oktawia zginie wpadnie pod pociąg chyba .
Dobry był Ignacio jak się ocknął w środku odcinka i powiedział jednak nie udało ci się mnie zabić. Tylko, że wątpię żeby ktoś mu pomógł no, bo chyba sam do szpitala nie da rady dojść. A poza tym i tak go czeka więzienie.
Już po sprawie nóż w plecy potem poszła na tory i pociąg już kaput. Jeszcze tylko została Marfil i Diego z czarnych charakterów.
p.s Nie licząc Panczolona
Oglądałem wczoraj Zakazane uczucie końcówkę ostatniego odcinka i tam Gil, co grał Bruna skoczył w więzieniu, jako cwel hehe.
a mnie obchodzi bo nawet są osoby wymienione które grały tylko w paru odcinkach a go niema :/.
p.s bo chciałem się dowiedzieć czy jeszcze gdzieś grał
Dopiero minęło 7 lat to pewnie jeszcze żyje, bo tam gra długowiecznego. Ale nie jest taki głupi bo przepisał wszystko na Maxa i teraz czeka na jej ruch podobno ma jakiś plan.
hehe znalazłęm go w wikipedi ale w nawiasie pustka nikt nie zna jego nazwiska to pewnie tylko tam grał
oczywiście w angielskiej wikipedii popatrze w innych krajach
Odrazu wiedziałem, że tak się to skończy jak kupiła trutkę.
P.s I mówiła ratuj nie chce umierać a i tak jej nie uratuje, bo ta babka mówiła, że nie wynaleźli jeszcze antidotum. A sama by patrzyła jak on umiera hipokrytka hehe.
No, ale Paco walczy o Mewę ostatkami sił jak wkroczył do Rezydencji i zaczął tłuc się z Rodrigo zaskoczył mnie hehe.
p.s Dobra była końcówka jak nagle Diego wkroczył i dał 3 kulki w brzuch Maxowi. To tak nie realnie wyglądało, że w to nie uwierzyłem i na początku myślałem, że przeskoczył na następny odcinek a potem że Diego to sobie wyobraża.
Ja akurat wole czarne charaktery facetów. Najbardziej lubię Diega z czarnych charakterów a najbardziej wkurza mnie Montiel, chociaż teraz mniej, bo spadł na dno.