wiem, że wszystkie tu jesteśmy fankami telenowel,ale nie wierzę,że nie ma niczego co Was w nich nie denerwuje:)może przypominają się Wam jakieś śmieszne wpadki:)Jeśli o mnie chodzi to wkurzają mnie strasznie monologi bohaterów-czasami to jest tak, że bohaterowie sobie siedzą gdzieś np. i przez 10 min gadają do siebie, co jest zazwyczaj nudne i niepotrzebne, bo to nic kompletnie nie wnosi do serialu, albo to jak w myślach przywołują jakieś sytuacje co się wydarzyły- hmm na przykładzie Nie igraj z aniołem np.- Marichuy w każdym (dosłownie)odcinku przez co najmniej 5 minut wspominała swój ślub z JM, albo jakieś wspólne chwile,no już mnie przez to szlag trafiał, bo tak raz na jakieś czas to niech sobie wspomina dziewczyna a co, no ale tak co chwilę to już przesada:). Noi to, że czasami to w telkach przesadzają z bajkowością- niby to są takie czasoumilacze, żeby się oderwać od codzienności,ale we wszystkim powinien być umiar. Jeśli chodzi o wpadki to nigdy nie zapomnę jak w Nie igraj z aniołem Ana Julia urodziła dziecko przez spodnie<hahaha>czasem jak mi smutno i sobie o tym przypomnę to się potem śmieję przez godzinę!Oczywiście to tylko takie przykłady, ja strasznie dużo gadam więc mogłabym epopeję na ten temat napisać. Jak coś się Wam przypomni to piszcie to się pośmiejemy:)
Ja po części rozumiem bo uczę się hiszpańskiego i za 3 lata wyjeżdżam tam by się uczyć dalej ; D.
Na jesień mają puścić na tv puls Aurorę z Sonyą Smith a na Tv 4 prawdopodobnie Teresa(z Angelique Boyer)Mają Puścić La fuerza del destin(z Zepeda i Echeverrią,Oczywiście nie będę oglądała bo nie lubię tej płaczki i jak patrzę na nią to mnie mdli!wrr...)Chodza plotki że ma iść Valeria z Alejandrą moją<3
Hmm... wolałabym, że puścili na tv4 coś z Sonią Smith, bardzo ją lubię, a znowu aktorkę, która gra w Teresie nie. Nie trawię jej i może byc cieżko, no, ale trudno... Jakby była Valeria to by było coś, ale znając życie nie puszczą. Ej, wiesz co, bo tak się zastanawiałam, bo mam na nk, konto Osaczonej i jest tam dziewczyna, która ma na imię Paulina i ma identyczny styl pisania jak Ty, nie jesteś to Ty czasem? :)
I mało tego, mieszkamy bardzo blisko siebie :) Hehehe... ;p
Od stycznia, chciałam wcześniej, ale jakoś tak wyszło, i od stycznia zaczęłam.
No można, ale wolałabym na prywatnym, bo nie lubię tak zdradzac na forum ;) jak będziesz na nk, to zaklikaj.
Dobra ; DD .
Właśnie moja koleżanka założyła forum tzn to jest nasze wspólne forum i tam sobie mamy virtual osaczona i wczoraj pisała z koleżanką z Wenezueli zazdroszczę jej :P
Na stałe ona się tam urodziła ; DD .
Ta koleżanka co z nią mam forum to my wiążemy prawdziwe plany,nie zamierzam ALjenadrę oglądac tylko na ekranie zamierzam zobaczyć ją na własnę oczy tym bardziej że uczę się hiszpańskiego :D
No to super ma, kurcze też bym ją bardzo chciała zobaczyc na żywo, tylko jak to zrobic, zeby się udało, i żeby wiedziec gdzie tymczasowo przebywa itd. To nie takie proste niestety :(
A co dzisiaj jest proste?Spokojnie! wszystko się da zrobić,ja jestem uparta i nie spocznę dopóki czegoś nie zdobędę !!
Jak wyznaczę sobie cel dążę do niego aż do samego końca!!!!:D
Hmm naprawdę? Ja dążę do tego, żeby Diego Ramos się ze mną ożenił:P:P. Jak mówicie, że jak się do czegoś dąży to się to osiąga to ja lecę do Argentyny oświadczyć mu się:D:D:D. Camilla3- całkiem ładne zdjęcie Alejandry masz na avie-dużo jej ładniej w kręconych włosach niż w prostych:)
Fajnie by było gdyby puścili ;) Chociaż ta aktorka, która tam gra, ona chyba w Marinie była, nie przypadła mi do gustu...
haha znów się zgadzamy Sandra Echeverria też jej nie znoszę kiedyś nawet mi tak bardzo nie przeszkadzała ale jakaś taka mdła łeh ;/
A ja nie wiem nawet jak się nazywa, ale z twarzy ją kojarzę. Taka irytująca jest trochę. Nie wiem, może akurat w tym filmie ja polubię. Zobaczymy...
<hahaha>, "w której dzieci rosną"- mocny tekst, ale jakże prawdziwy:)Też bym chciała:)
bo naprawde to nie jest chyba wielki wydatek i trud dac starsze dziecko do kilku kadrow zeby to wygladalo bardziej realistycznie:)
Dziewczyny, od 22 lipca o 8.00 rano, na zone romantica, będzie leciec "Córka ogrodnika", z Alejandrą Lazcano :)
Co???Jezu jak się cieszę,oczywiście że będę oglądała :D
i było by dobrze napisać petycje o wyemitowanie pobre diabla ; DD
Dzisiaj wyjeżdżam ale jak wrócę to pomyślę bardziej nad tym :D
Tak,uwziełam się i muszę się wziąsc za tą petycję :DDD
Aaaa dziękuję bardzo,ale nie chcę mi się bo głupia pogoda no ale trudno ;/
Ja na szczęście mam zone romantica tv4 oraz tv puls ;d .
wgl mam nowe fotki Alejandry , ostatnio rzuciłam się na polowanie i mam fajne jej focie :D jak wrócę pewnie bedzie wiecej ;d