Mogli by go w końcu wydać na DVD. Jeden z lepszych seriali lat 80-tych. Oczywiście z tych, które raczyła puścić nasza polska telewizja.
http://www.youtube.com/watch?v=sNFxsy0pIZI&list=PL9DF2B3F640CC2ACE&index=7&featu re=plpp_video
mozna zobaczyc w wersji oryginalnej:)
Ten serial o ile pamietam leciał w polskiej telewizji w niedzielę po dzienniku, z polskim dubbingiem.
To ja bym chetnie zakupila- ale transkacje mozemy ubic po 3 pazdziernika bo teraz nie ma mnie w Polszy:-)
Witaj, czy udało Ci się kupić od Gregus84 serial "Ostatnie dni Pompei" ? Pytam, bo sama do niego napisałam, że chętnie kupię, odpisał, że mi prześle i do dzisiaj nic. W międzyczasie zdobyłam ten serial na DVD, ale w języku angielskim, którego nie znam. Będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam.
Pamiętam ten serial,puszczali go w latach 80 z dubbingiem.Była jeszcze potem jakaś emisja ?Bo tego co wiem to dali go tylko raz..Skąd więc masz serial z lektorem?
Witaj! Kupie ten serial zaraz, z góry dziękuję. Dać Ci swój adres?. Zapłacę przy odbiorze, lub przelewem, jak wolisz.
Człowieku, odezwij się! Chętnie kupie ten film od Ciebie - napisz!
Zapłacę przelewem lub przy odbiorze, jak chcesz. Napisz do mnie, proszę!
Witaj raz jeszcze! Co z Twoja deklaracją, że możesz odsprzedać ten serial na dvd? Chętnie kupię. Czekam na odpowiedź!
Witaj! Nadal podtrzymuję swoją prośbę - chętnie kupię kopię tego serialu. Czekam na Twoją odpowiedź. Pozdrawiam.
Bez urazy ludzie, ale próbki tego serialu w necie, który chce upchnąć gregus84 to jakiś żart.
Anglojęzyczny miniserial na niemieckim dubbingu z jakimś lektorem amatorem- co to jest?
Lepiej kupcie z Amazona oryginał na DVD.
Dzięki Ci za te informację, bo już to chciałam kupić. Ale gregus84 policzył 25 za film, oraz za kopertę, przesyłkę za pobraniem, za coś tam jeszcze i razem wyszło43 zł. wyraziłam zgodę, ale i tak mi tego nie przesłał. Za te pieniądze, to może kupie gdzieś lepsze nagranie. A czy ten oryginał z Amazona ma polskiego lektora? Pytam, bo nie znam angielskiego. Pozdrawiam.
No to dla mnie klapa. Wersję angielską mam - obejrzałam z zainteresowaniem, oczywiście sensu się domyślam, bo widziałam kiedyś ten serial w tv (no i znam historię), ale brakuje mi szczegółów rozmów. Może chcesz wersje angielską?