Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Pragnę poinformować, iż bezpośrednio po zakończeniu emisji 10 serii "ER" Polsat rozpocznie pokazywanie jego 11 sezonu:)

http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2009-04-08&godzina=15&nadawca=POLS&kategori a=0&x=40&y=8

Nic tylko sie cieszyć.

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

I To jest zajebista wiadmość!!!:)))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

zajebiście wreszcie coś ruszyło!!!!!!!!!!! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 7
wolvi24

super!.bałam się że będzie trzeba czekać

ocenił(a) serial na 9
Gosiaff

Jeeeeeeeeeeeeest :):):):) Super wiadomość :)

AndyMichno

wspaniała wiadomość od środy już będzie 11 sezon ciekawe dlaczego w programie tv opisali 1 odcinek 11 sezonu jako odcinek 23 ? przecież jak ktoś nie wie na którym odcinku kończy się sezon 10 nie będzie wiedział że idzie 11 sezon na razie nie zauważyłam zapowiedzi 11 sezonu na Polsacie a wy ? 10 sezon zapowiadali tydzień przed emisją a dziś piątek i zapowiedzi 11 nie ma ? ale ważne że będzie.

NATIOREIRO

Taak !
Strasznie się ciesze !

Naeraszcie, a już się bałam że znowu bd musieli czekać nie wiadomo ile !

suuper !
;DD

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

Mam nadzieję, że puszczą też dalsze sezony! A latem mogliby powtórzyć od 1 sezonu... ;)

_S_

O faktycznie fajnie było by znowu obejrzeć pierwsze sezony :) Odświeżyć informacje :)

ocenił(a) serial na 10
Ola_ny

No pewnie, że fajnie by było ;)
Zwłaszcza, że niektórzy, jak ja, nie oglądali go wcześniej ;(
Teraz serial strasznie mnie wciągnął i z dnia na dzień coraz bardziej nie mogę się doczekać następnego odcinka, nie wiem, jak inni ; D