Czy to jest potwierdzona informacja?? Bardzo proszę o link jeżeli to możliwe
A swoją drogą dlaczego o tak wczesnej porze :((
Ja też wiem ze Świata Seriali. Też mnie dziwi bo mogli zamienić z powtórkami. Chociaż też głupio zrobili bo nie puścili powtórek 12 sezonu...
Szkoda bo ja z tego serialu najwięcej opuściłam:D
Tak w świecie seriali jest taka podana. Recenzje są tylko na tydzień więc być może się jeszcze zmieni:D
aaaaaaaaa dlaczego taka chałowa godzina........ dlaczego nie znowu o 17? X( głupi Polsat nie wie że niektórzy pracują i mogą nie zdążyć!!!! =(((
W gazecie by chyba nie pisali jakby nie było sprawdzone. A co do godziny to pewnie dlatego zmiana bo jeszcze Obrońce emitują a zaraz po nim będzie pierwsza miłość. Może jak Obrońca się skończy ( piątek 4.09. ) to wrócą to tamtej godziny emisji. Muszę przecież jeszcze gdzieś wcisnąć powtórki Pierwszej...
Świat Seriali mylił się już kilka razy X(. zobaczymy. na telemagazyn.pl nie ma jeszcze programu na 31.08
Oby informacja była nieprawdziwa. Raz, że godzina jest fatalna, a dwa że
chciałem bardzo zobaczyć cały 12 sezon w Polsacie znów, a szczególnie 21
guns który obejrzałem na szybko po angielsku tylko...
Tak już widze, że ktoś wspomniał o Świecie Seriali. Dawali oni kiedyś
plakaty z ER? :P
pewnie teraz puszcza o tej 14 sezon 12 a od października 13 sezon o normalnej prze, przecież oni by musieli być nienormalni, kto ma czas o 14 oglądać TV ??
W Popcorner też o tym piszą:
"Polsat zdecydował się także na emisję kolejnych odcinków ''ER''. 13. serię ''Ostrego dyżuru'' będzie można oglądać od 31 sierpnia od poniedziałku do piątku o 14:45. Miejmy nadzieję, że stacja wytrwa do końca i pokaże wszystkie odcinki (produkcja serialu zakończyła się niedawno po 15. serii)"
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6940869,Wreszcie__Polsat_pokaze_czwart a_serie_Chirurgow__I.html
no i piszą też o 4 sezonie Chirurgów. jak już prawie wszyscy pościągali z neta i obejrzeli 4 i 5 sezon. oni to mają zapłon. Co do OD to miejmy nadzieje że pójdą po rozum do głowy i zmienią godzinę emisji....X(
trudno, trzeba bedzie nagrywac codziennie ER, tez nie bede mogla go ogladac w normalnych godzinach:( polsat jest do bani ze przesunal godzine emisji!! Swoja droga, w ŚS mogliby dac plakacik Ostrego bo dawno nie bylo...xD
szczęściaro nasz możliwość nagrywania XD. zazdroszczę!!!!. może się zorientują że oglądalność mała i zmienią godzinę.chodź znając Polsat to raczej usuną serial z ramówki; eh cóż robić??? mam nadzieję że i te sezony powtórzą i będę mogła nadrobić .plakat był przecież jakoś na początku roku jak zaczynali emisję 10 sezonu ;D
Jeżeli okaże się prawdą, że ER będzie o 14 to sobie to odpuszczę i cierpliwie poczekam aż Galapagos wyda te sezony na DVD a wyda na pewno, bo pisałem i dostałem informację, że na pewno wyjdą wszystkie sezony ER na DVD, a sezon 11 już w listopadzie tego roku. ER to była jedyna pozycja jaką oglądałem na Polsacie, więc jak dla mnie ten kanał może nie istnieć...
Napewno ktos bedzie nagrywal te odcinki takze to problemem nie bedzie ale wiadomo, skopali wszystko;/...Nie dosc ze 13 mial byc juz na wakacje to jeszcze takie cos. Rece opadaja.
To już jest fakt: ER sezon 13 od 31 sierpnia o 14.45 w POLSACIE. Podał tak telemagazyn.pl, który nigdy się nie myli: http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/20090831,3,1,dz,go,cpr.html
Pisałem e-mail do POLSATU o wyjaśnienie zmiany pory emisji, ale jak się mogłem po tej stacji spodziewać ani widu ani słychu żadnej odpowiedzi.Osobiście obejrzę tylko 1 odcinek, aby przypomnieć sobie te dramatyczne wydarzenia z finału 12 serii... i zazdroszczę wam wszystkim, którzy będą mogli oglądać Ostry dyżur o tak wczesnej porze ://
Z tą godziną emisji to jakaś wielka wtopa.Mnie (i chyba większości ludzi) o 15 nie ma jeszcze w domu.
Nie martwcie sie, jak ruszy ramówka polsatu to na pewno jeszczeraz sezon 13 powtórzą, a może nawet 12.
MEGA NAJWAŻNIEJSZYM odcinkiem 13 serii jest 21 (wg mnie to powinien być finał sezonu). Nie wiem czy pisać o co w nim chodzi żeby wam nie spoilerować, ale wyjaśnia się sprawa miedzy Rayem a Neelą, Luką a Abby, Morrisem a Hope (stażystka), Gatsem (który nieźle namiesza w serii) a Neelą. Ogólnie cały odcinek odbywa się poza szpitalem:)
Zazdroszczę...ja to tylko raz w tygodniu będę miała okazję obejrzeć ER,bo tylko raz w tygodniu jestem w domu przed 14.45 :(.
Taa... liczyć na powtórki :// Znając POLSAT i szefową Terentiew to powtórki ER puszą o 10 rano, skoro premierowe odcinki w Polsce są puszczane o 14.45... Ale mam żal do POLSATU i może to głupie i naiwne ale ja już nie włączę POLSATU, poza tym tam tak nie ma nic ciekawego. A jeszcze jak zobaczyłem, że zamiast o 17 ER będą leciały powtórki kiepskich to mi dosłownie szczęka opadła :00 Na POLSACIE lecą też jak to mówi POLSAT ,,premierowe,, odcinki 24 godzin ( 3 seria, ja widziałem już 6 hahaha), więc nic tylko szanowny zarządzie należy przenieść jego emisję w samym środku sezonu na tygodniowe nocki, tak jak zrobiliście to z 2 serią rok albo 2 lata temu, dokładnie nie pamiętam...
żal--->żal--->
ja będę oglądać co drugi tydzień jak będę mieć na rano do pracy. mam nadzieję że trafie na odcinek w którym będzie ślub Abby i Luki bo bardzo chcę to zobaczyć..........
no ale potem już nie będzie i (gdzieś w połowie 12 sezonu) zacznie spotykać się z Abby. Potem Abby zajdzie z nim w ciąże, i w 13 sezonie ma być ich ślub
o 14 45 to będą mogli obejrzec tylko bezrobotni i chorzy na zwolnieniu lekarskim bo kto w normalnej sytuacji jest o tej porze w domu? ta godzina co teraz lecą powtórki jest idealna, to zmienią na taką beznadziejną. nikt tego nie będzie oglądał przeciez, będą miec słabą oglądalnosc i do ostatniego sezonu na pewno nie dojdzie.
zgadzam się. Godzina jest do bani. cóż muszę zbierać jak najszybciej na nagrywarkę i se będę oglądać. Chyba, że zdąże na busa ze szkoły(jest jakaś tam nadzieja). I fakt ludzie o 14 są jeszcze w pracy (albo w szkole) i chyba faktycznie będzie mała oglądalność. ;
no mam nadzieję że serialu całkiem nie zdejmą. pisałam do Polsatu czy jest jakaś możliwość zmiany godziny ale niestety na razie nie doczekałam się odpowiedzi
Ja byłam w szoku jak zobaczyłam, że ostatni odc serii w poniedziałek był ale dzisiaj w programie jak zobaczyłam, że znowu powracają to nawet i z godz byłam zadowolona. Będę wracać gdzieś o 15 albo wcześniej to spokojnie sobie obejrze :) Tylko wkurzające jest to, że skopali z tymi seriami zamiast 12 to 13...
Ale to dziwne, bo jak ja patrzyłam na telegazetę w tv w Polsacie to Ostry dyżur jest o 14:45 i w nawiasie 67 czyli 67 odcinek a to jest sezon 13 więc dziwne... Ja bym tam chciała żeby zmienili godzinę, ale z kolei jak będzie o 17:00 (załóżmy) to chyba nie bd mogła obejrzeć bo bd się uczyć a tak wracam oglądam i się uczę. Ale taka mała przerwa by nie zaszkodziła w nauce ;P
Ja nienawidzę polsatu! jak mogli o tej godzinie to puscic. Totalne dno. lepiej jakby lecialo chociaz o 17 a nie o 14:45. wrr;/
Gosiurek, w temacie "Kovac i Abby" znajdziesz odpowiedź
http://www.filmweb.pl/topic/1202998/Kovac+i+Abby.html
nie dosc, ze zawziecie opuszczaja sezony, to jeszcze ta godzina... moglby
ktos strescic 12 sezon? :P
polecam tą stronkę:
http://www.ostrydyur.fora.pl/
Znajdziesz tam streszczenia każdego odcinka tego 12. sezonu i nie tylko:)
ja mam fajnie bo szkołę kończę najpóźniej o 14:25 wiec zdążę na ER^^, ale to tak na szybkiego, ale zdążę ;P
i co chwalisz się?????????? ;-P sezon 12 przecież leciał opuścili jak były powtórki. nikt nie oglądał???????????!!!!!!! :-) ja to mam pecha. zamieniłam się z koleżanką z pracy na zmiany wczoraj żeby obejrzeć 1 odc 13 sezonu. ok, biegnę do domu szczęśliwa. a tam co????? mówią mi że dekoder nawalił i zawieźli do naprawy. a że nie mam zwykłej anteny podłączonej to ominą mnie ten ważny odcinek i ogólnie byłam bez tv cały dzień. fuck..... jak pech to pech!!!!!!!!!! :-\
A ja się nie przejmuję. Pisałem do Galapagos odpisali mi, że 12-14 sezon ER wyjdzie w 2010 roku, więc poczekam, kupię legalnie ( 80 zł to nie fortuna, a przynajmniej tak mogę im podziękować za wspaniały serial, a nie tylko ściągać i jeszcze mieć pretensje, że nie ma napisów), będę oglądał kiedy będę miał czas i ochotę, bez reklam. Z resztą tłumaczenie na POLSACIE jest ch...we. Mam 10 sezon z napisami a widziałem powtórki w czerwcu na POLSACIE i wiem, że przynajmniej połowa nie jest w ogóle tłumaczona i przekręcają zwroty. Więc krótko: NIE MA CZEGO ŻAŁOWAĆ, KTO UMIE ANGIELSKI TO MA Z GŁOWY, KTO NIE TAK JAK JA POWINIEN UZBROIĆ SIĘ W CIERPLIWOŚĆ A NA PEWNO NIE BĘDZIE ŻAŁOWAŁ I PRZEDE WSZYSTKIM NIE MUSI BYĆ NA ŁASCE POLSATU...