PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51385
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

wg moich obliczen 12 sezon skonczy sie na Polsacie 10 czerwca, 11 czerwca to swieto i ER nie bedzie

w ramowce na czerwiec Polsat od poniedzialku 15 czerwca o 17:00 puszcza Na granicy prawa, natomiast od poniedzialku 22 czerwca Ostry Dyzur ale o godzinie 17:45

nie wiem czemu robia ponad tydzien, przerwy i nie wiem czemu zmieniaja godzine emisji

ma ktos jakies informacje czy bedzie to 13 sezon, czy po prostu zaczna sypac powtorkami, dlatego te zmiany godzin i tygodniowa przerwa?

ocenił(a) serial na 8
grynew

Według moich obliczeń 12 sezon kończy się 12.06. Wydaje mi się że to będą powtórki, ale miejmy nadzieje że nie.

A5000

to proste 13 sezon ER od 22 czerwca o godz: 17:45 znowu bez rannych powtórek

dlaczego tydzień później bo puszcza inny serial który ma 6 odcinków i w którym główną role gra siostra Carol Hathaway z ER więc też warto oglądać tu więcej o tym serialu
http://www.filmweb.pl/f431429/Canterbury%27s+Law,2008

więc 13 sezon ER rusza już 22 czerwca i ja powiem jedno kocham Polsat
super niespodzianka dla fanów ER 13 sezonu się nie spodziewałam :)

NATIOREIRO

a 12 sezon na pewno kończy się 10 czerwca

ocenił(a) serial na 10
NATIOREIRO

i love Polsat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
NATIOREIRO

Nati dzięki za info. Widzę, że stałaś się ogromną fanką tego serialu. ;)

jestem fanką od 1 odcinka 1 sezonu ER

NATIOREIRO

ale po co zmieniają godzinę :( masakra :/

użytkownik usunięty
Magda16_2

To jest pewne że będzie 13 sezon? Bo na popcorner.pl w ostatnim artykule czytałam że to mają być powtórki, więc nie wiem?

będzie bo w oficjalnej ram,ówce polsatu pisze Ostry dyżur 13 a zawsze pisało ostry dyżur 10 potem 11 a potem 12 i teraz pisze ostry dyżur 13 więc będzie :) od 22 czerwca o 17:45

użytkownik usunięty
NATIOREIRO

Aha no to super :) już się bałam że będą powtórki ;)