PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51352
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

9 SEZON W TVN7

ocenił(a) serial na 10

Wydaje mi się,że doczekamy się 9 sezonu ostrego dyżuru.
8 sezon kończy się w TVN7 16.12.2008(wtorek).

A w opublikowanej dzisiaj ramówce TVN7 na grudzień 2008(zarówno na stronie jak i w ramówce w formacie doc. ostry dyżur będzie emitowany od poniedziałku do piątku o godzinie 17:35 przez cały miesiąc.

Chyba,że(odpukać)od 17 grudnia będzie od sezonu 1.

Także jest nadzieja ze po tylu latach zobaczymy sezon 9.

A w przyszłym roku Polsat ma wyemitować sezon 10 i może TVN lub Polsat wykupi licencje na sezony 11,12,13,14,15.

Pozdrawiam.

Nirvana_4

żałuję, ale niestety źle Ci się wydaje

http://reklama.tvn.pl/6903,1518765,ramowka.html

od 18 grudnia Kryminalni :/

ocenił(a) serial na 10
grynew

no faktycznie. ale się wkó......!!!!!!! czy doczekamy sie kiedyś 9 sezonu :-/??. piszemy petycje do tvn7 :-P a jak nie to pozostaje tylko ściąganie z neta albo you tube

ocenił(a) serial na 10
grynew

dziękuję za zwrócenie mi uwagi.

w zakładce oferta programowa i w pliku w formacie doc. nie ma o tym żadnej wzmianki,natomiast w zakładce ramówka pisze,że od 17.12.2008 serial kryminalni.

Może w przyszłym roku doczekamy się 9 sezonu w TVN?

Nie będą nas chyba częstować powtórkami sezonów 1-8 w nieskończoność?

Pozdrawiam

Nirvana_4

Najlepiej to zaopatrzyć się samemu w 9 sezon :) Święta się zbliżają to można sobie kupić miły prezent.

Na tv nie ma co liczyć.

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

Napiszmy do mikołaja :)
Jak będę miała 70 lat, to wtedy pewnie ruszą z 15 sezonem... :|

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

niestety nie wszystkich stać na taką przyjemność :-(!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kasia_30

Nie ma co liczyć na naszą kochaną telewizję. W tamtym roku skończyli na ósmym [sezonie], w tym też skończą tak samo i za rok pewnie będzie znów tak samo. Już mi sie nawet obśmiać ich nie chce. Nie ma co czekać. Pozostaje odłożyć sobie 90zł na dvd z dziewiątym sezonem albo zobaczyć w necie. I ja osobiście wybiorę chyba z tych opcji DVD, bo nie ma to jak napisy zamiast zagłuszającego lektora;]

Nirvana_4

Nie orientujecie się może czy wersje DVD posiadają lektora? Mam zamiar kupić mamie na święta 9 sezon, a ona nie jest przyzwyczajona do napisów :)
W necie piszą tylko o napisach, nawet na pudełkach tylko napisy podane. Ktoś już może zakupił i może zrewidować moją wiedzę?

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Wujek_Atom

Ja się spotkałam tylko z napisami... Ale jeśli mama napisów nie lubi, to ja chętnie przyjmę prezent :)

ocenił(a) serial na 10
qaziula

Też nie słyszałam o Er na dvd z lektorem.
Ja mam z napisami.

qaziula

Hehe :D Spoko, to jak się jej nie spodoba to Ci podeśle ;)

Dzięki za info drogie panie!

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Wujek_Atom

Mamie czy sobie? :)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

To dziękuję bardzo. Byłabym rada, gdyby to doszło do skutku :p

ocenił(a) serial na 10
qaziula

Nie ma ER ani na allegro z lektorem, chyba ze sama użyjesz sztucznego lektora na komputerze oglądając;) jest taka opcja w jakimś programie sztuczny lektor. jak poszukasz to może znajdziesz coś takiego w necie;) he

ocenił(a) serial na 10
Nirvana_4

Zawsze kończa nadawanie serialu na śmierci Marka i potem przerwa i puszczaja odpocztku odcinki.Wiem ze petycje nic nie daja bo juz tyle razy były pisane i co i nic,poprostu maja fanów serialu głęboko w du..e

wiola1g

Mi również się wydaję że 9 sezonu się nie doczekamy .. a już wgl 15;// A wielkie szkoda..

ocenił(a) serial na 10
Ola_ny

Nie pozostaje nic innego jak tylko kupno dvd z dziewiątym sezonem:

wiola1g

Może dla nich śmierć Marka to koniec serialu?... To idiotyczne myślenie (choć uśmiercenie Marka było głupie jak dla mnie, był moją ulubioną postacią w serialu).
Kilka razy już pisałam do TVNu ale odpowiedzi się nie doczekałam. A gdyby wyemitowali sezon 9, to raczej nie w siódemce, ale w TVN, bo by im większą reklamę zrobiło. Jednak tvn siedem jest mniej oglądany.

Pikaczento

Ja też tak myślę . Już jusro lecą kryminalni. To denerwujące ! Dwa lata temu też tak było ! Co z nimi ! Mam ich dość ! 9 sezonu nie widziałąm ani 10 ! Kiedy go pokarzą ?!

szymonia

Może po świętach?
Ale kurde!! Mają puścić i koniec! Nie wiem na co czekają, skoro tvn ma licencje. Jestem pewna, że mają taśmy z 9 sezonem, ale nie chcą ich wyświetlić, bo ma słabą oglądalność, albo nie wiem co. Bo trzeba puścić głupie Teraz albo nigdy i promować głupią trzebiatowską, która wszędzie się pcha.

Pikaczento

To co robimy?! Ja się pod petycja chętnie podpisze!

ocenił(a) serial na 10
ada1825

Ja im napisałam 2 meila. Z TVNu milczą. A z polsatu babka mi napisała, że mają 9 sezon, ale nie wiedzą kiedy puszczą i żebym sobie śledziła program. To napisałam im, że będą mieć większą oglądalność, bo Polsat ma każdy i wybiją się ponad tvn. I ze o to chodzi, zeby zadowolić widzów a przy tym mieć większą oglądalność.
A Polsat milczy już 2 tygodnie.... Mam wrażenie że niedługo znów będzie od 1 sezonu. A 9 puszczą za 2-3 lata :P hehehehe

qaziula

o ile w ogóle puszczą... może tak tylko piszą

szymonia

No właśnie ja też z chęcią obejrzałabym późniejsze sezony..bo nei miałam takiej okazji..niestety :((
Chyba bd zmuszona kupić .. ;((