Parę dni temu napisałem do TVN e maila z pytaniem kiedy można spodziewać się emisji 9 sezonu.
Szanowna Redakcjo
Chciałbym się dowiedzieć czy po emisji powtórkowej sezonów 6,7 i 8 serialu ostry dyżur na antenie TVN7(emisja powtórkowa od sezonu 6 od 15.09.2008 od poniedziałku do piątku o 17:35).
Telewizja TVN planuje na swojej antenie emisje sezonu 9 serialu ostry dyżur ?.
Pod koniec sierpnia w jednym z numerów Świata seriali przeczytałem ,że telewizja TVN posiada licencję na 9 sezon ostrego dyżuru ( natomiast licencję na emisję sezonu 10 posiada Polsat).
Chciałbym się również dowiedzieć czy jest jakakolwiek szansa na to,że w przyszłości będzie można zobaczyć na antenie TVN kolejne sezony ostrego dyżuru ( sezon 11,12,13,14 i ostatni 15)?
Odpowiedź
Witam,
Uprzejmie informujemy, że nie mamy jeszcze tego typu informacji.
Pozdrawiamy,
Dział Kontaktów z Widzami
Ja myślę,że dział kontaktu z widzami coś wie ale jeszcze nic nie mówią.
Może do działania zmobilizuje ich oglądalność jaką będzie miał w październiku 10 sezon ER na Polsacie.
to co polska TV robi z tym serialem to jakaś paranoja, dopiero co były zapowiedzi 10 serii na Polsacie od września a teraz podali oficjalną ramówkę na październik i ER w niej nie ma...
http://www.polsatmedia.pl/ (na samym dole ramówka)
Ja już dawno przestałam cokolwiek oglądać w TV, ale niestety jak wiemy napisów do ER nie ma i jestem zmuszona czekać aż łaskawie wyemitują kolejne sezony w TV ;/ bo po ang nie zrozumiem dokładnie tych medycznych terminów.
a co do tej ramówki to jeszcze i tak nie jest przesądzone, bo możliwe, że ona jest stara. ( We wrześniu miało być ER, ale przenieśli na październik, a z wrześniowej ramówki nie zdjeli informacji). Myśle, że ona już szybciej była zrobiona i po prostu jej nie aktualizują...