Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 51511
7,6 7 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

W odpowiedzi na mojego maila, telewizja TVN odpowiedziała mi następująco:

"Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawi się na naszej antenie
dziewiąta część serialu "Ostry Dyżur".

Pozdrawiam
Dział kontaktów z widzami"

Jak zwykle... Będziemy czekali. I się nie doczekamy.
Treść mojego listu:

"Witam!

Mam zapytanie: co dalej z Ostrym Dyżurem? Kiedy będzie kolejna, już 9. seria? Z tego co wiem, TVN podpisała umwę z Warner Bros., na podstawie której ma możliwość wyświetlania produkcji WB w ciągu kliku lat, bez ograniczeń. A z tego, co się orientuję, to Ostry Dyżur chyba jednak JEST produkcji WB. Mam nadzieję, że TVN postanowi jednak wyemitować kolejne odcinki ER, co znalazłoby poparcie w rzeszy fanów serialu.
Jeżeli macie znowu powtarzać odcnki ER 1-8, to lepiej sobie odpuśćcie.

Pozdrawiam, prosząc o jakąkolwiek odpowiedź, XX"

użytkownik usunięty
Svipp_2

Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawi się na naszej antenie kolejna
część serialu "Ostry Dyżur".
Będziemy Państwa informować w zapowiedziach programowych.

Pozdrawiam

Dział kontaktów z widzami

ocenił(a) serial na 9

Mnie odpisali to samo. Niewdzięcznicy. Dzięki komu oni żyją, jak nie dzięki nam?

ocenił(a) serial na 9
Svipp_2

Noo czekamy na 9 serię! Mam nadziję, że się doczekamy...

ocenił(a) serial na 10
Svipp_2

A ja w piatek 23 marca tez napisalem do nich meila

Szanowna Redakcjo

Zwracam sie z prosba o odpowiedz na moje pytanie dotyczy ono serialu Ostry Dyżur ( org.ER ).

23 marca telewizja TVN 7 zakonczy emisje powtorkowa 8 serii serialu

A z tego co mi wiadomo telewizja tvn w najblizszym czasie nie przewiduje emisji nowych odcinkow ( mimo ze na mocy umowy z Warner Bros z dnia 29.12.2005 ma

wyłacznosc na emisje w Polsce m.in. serialu Ostry Dyzur) ale jakos z tego przywileju nie korzysta.

05.04.2007 roku telewizja TVN konczy emisje 2 serii serialu Weronika Mars od 6 kwietnia rozpoczyna sie emisja 3 serii serialu Zycie na Fali ( wedlug moich obliczen

emisja potrwa do 16 maja ) wiec moze w maju telewizja TVN rozpoczelaby emisje 9 i kolejnych serii Ostrego Dyzuru .

Prosze takze o przekazanie mojej prosby do osob ktore moga miec wplyw na powrot na antene TVN premierowych odcinkow serialu .
Wiem ze w ostatnim czasie naplywa do Panstwa bardzo duzo meili w tej sprawie przyczyna tego jest brak cierpliwosci fanow serialu w Polsce ktorzy czekaja na obiecany przez TVN powrot nowych odcinkow serialu.

W imieniu wlasnym jak i pozostalych fanow serialu pragne poinformowac ze bedziemi pisac do telewizji TVN tak dlugo az wladze stacji nie podejma decyzji o emisji nowych odcinkow ( nie chodzi tu oczywiscie o ponowna emisje powtorkowa serii 1-8 na antenie tvn 7 lub tvn tylko premierowe odcinki od sezonu 9 )

Z gory dziekuje za odpowiedz
narazie nie odpisali moze po niedzieli

Ale mysle ze w koncu zaczna emitowac nowe odcinki maja na nie licencje a nie tak dawno czytalem na filmwebie ze komus odpisali na meila " Zdajemy sobie sprawe z ogromnek popularnosci serialu wsrod widzow naszej stacji
Wiec poczekamy zobaczymy tyle juz wytrzymalismy to damy rady jeszcze troche
Moze ER juz by nawet emitowali ale oni zaczeli emitowac za duzo seriali i brakuje juz czasu antenowego np znowu przerwa emisje seriali Krok od domu i supernatural
po apelach fanow zycia na fali 3 sezon beda emitowac od 6 kwietnia do 16 maja a maja problemy bo ludzie domagaja sie emisji dalszych odcinkow smallville er supernatural i wielu innych seriali do ktorych maja prawa ale ze ich ramowka jest zle ulozona to nie maja gdzie tego wsadzic
Podobna ramowka jesienna ma byc najlepsza w historii TVN wystartuje 03.10.2007 na 10 urodziny stacji maja byc takie bajery jak nowa oprawa graficzna dobre filmy i seriale ( nie tylko z WB)ale oby to sie nie ograniczylo tylko do dnia 3 pazdziernika tego roku

ocenił(a) serial na 10
Svipp_2

najlepsza metoda na powrot er bedzie jesli tak jak fani dedektywa monka smallville i zycia na fali zasypiemy ich meilami
w koncu to nic nie kosztuje wystarczy ze kazdy z nas co dzien wysle do tvn meila w sprawie er nie nowego wystarczy ze skopije ten sam ktory wyslal wczesniej i go wysle w koncu sie poddadza
Ta metoda juz zdala egzamin wsrod fanow zycia na fali smallville monka i wielu innych seriali

ocenił(a) serial na 10
Nirvana_4

Może masz rację, ale żeby czasem powtórek nie dali!

ocenił(a) serial na 10
lisaigagat

Dlatego w meilu im napisalem ze za powtorki sezonow 1-8 juz dziekujemy
Kazdy zna je juz na pamiec

Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
Svipp_2

Taki już "urok" TVNu. Kiedyś napisłam do nich w sprawie "Supernatural", odpisali. Ostatnio napisałam właśnie z zapytaniem o "ER", lecz do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. TVN nie umie uszanować widza.
Pozdr. :)

ocenił(a) serial na 9
Ancys

Nie tylko TVN, przecież Polsat też wyjechał z Grey's Anatomy (Chirurdzy) 2 sezon, premierowe odcinki o godzinie... 23:30 Paranoja. Ludzie też ich zasypali wiadomościami, na razie nie ma żadnej odpowiedzi.

Svipp_2

miesiące mijają, a ER jak niebyło tak nie ma... wie ktoś może coś nowego o 9 serii ER w tvn? prosze piszcie, jeżli coś wiecie....