PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51385
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Morris i jego dzisiejszy niemęski głos w końcówce :D z każdym odcinkiem coraz bardziej lubię tą postać:P na początku swej kariery nieudolny lekarz, nic nie potrafił zrobić, a ostatnio popisał się przed weaver swoją wiedzą zaczerpniętą z discovery? a dzisiaj popisał się "talentem" wokalnym :P

ocenił(a) serial na 10
Locke_Lamora

To było świetne jak śpiewał ;) naprawde go lubie w tym serialu ;)

Locke_Lamora

Ale on fantastycznie zaśpiewał! (; Ale fakt, tworzy ducha tego szpitala, jak to powiedział Carter.

ocenił(a) serial na 10
Locke_Lamora

Scott Grimes śpiewa, wydał płytę i ma myspace, można posłuchać jego muzyki.

ocenił(a) serial na 7
Locke_Lamora

Fakt ja sie do niego co raz bardziej przekonuje :>
Ale szkoda ze zwolnili szefowa pielegniarek - swietne to bylo jak przywalila Mikołajowi :P

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

Scott Grimes (Archie Morris) tak naprawdę jest muzykiem : http://www.youtube.com/watch?v=3nsGzxunClA

ocenił(a) serial na 10
er_fan

a czy Scott Grimes też ma 4 sutki???? ;-D ale się dziś uśmiałam kiedy Morris opowiadał o swojej "przypadłości" Prattowi!!!!!!!!!! a komentarz Ray'a to już całkiem mnie powalił- "przekłuj wszystkie cztery będzie prawie jak kolczuga" XD coraz bardziej lubię Morrisa!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
wolvi24

Jak Ry to powiedział to prawie się popłakałam ze śmiechu. Morris jest naprawde spoko ;)

ocenił(a) serial na 7
Alyss

jak dla mnie wredny typ, a poza tym myśli, że jest cudowny, nie lubię go

ocenił(a) serial na 10
BloodyMa

Właśnie on wie, że nie jest cudowny, myśli, że jest gorszy od innych i dlatego czasem się zachowuje jak gbur... zobaczycie w 15 sezonie jaki z niego profesjonalista :)))