PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40074}

Ostry dyżur

ER
1994 - 2009
7,5 51 tys. ocen
7,5 10 1 51380
7,3 9 krytyków
Ostry dyżur
powrót do forum serialu Ostry dyżur

Jak wam się wydaje, Carter lepiej wyglądał na początku, w trakcie, czy na końcu całego ER? Moim zdaniem to po środku. Na poczatku miał głupi fryz, a na końcy to się "nieco" i to jest bardzo delikatnie powiedziane zaokraglił. To wedłóg mnie, a jak waszym zdaniem?

ocenił(a) serial na 10
markreda

Na samym początku to troche mniej ale on nadal świetnie wygląda:*:*

ocenił(a) serial na 10
zmora3

Jak przyszedl do er z fryzura "na grzyba" i w zapietym pod szyje fartuszku, to wygladal(sszczerosc do bolu) jak ciota...:/ (sorry, ale i tak Cie kocham)
Teraz w tych aktualnychc seriach troche sie postarzal...(ale nieduzo..)
Najlepiej wygladal chyba tak (3 - 7,8) seria nie liczac tego czasu jak mial brode..wtedy to wygladal jak...zreszta szkoda gadac...
oczywiscie carter jest uroczy...i szkoda, ze juz urosł.... lubilam jego male doswiadczenie, naiwnosć, takt, troche nieporadnosc...teraz to juz mezczyznna przez duże M...ale coz;/
pozdrawiam:)

markreda

Może się mylę ale... wydaje mi się, że z wiekiem jest coraz przystojniejszy :)

ocenił(a) serial na 10
markreda

A ja myślę, że On i dawniej i teraz jest wspaniały... :D
zdadzam się, że jego małe doświadczenie, nieśmiałość były seksowne , ale tera też czasami taki jest ;-) i nie uważam, że by był jakimś tam Mężczyzną [jak to poważnie brzmi...] przez duże "M" on ma taki chłopięcy urok i jest po prostu słodki...No i chyba zawsze taki będzie :D
całuski

użytkownik usunięty
Cyrylia

mi też się wydaje że się staje coraz przystojniejszy, zawsze mi sie podobał ale najbardziej to w 8 sezonie. I uważam że broda do niego nie pasuje :(

ocenił(a) serial na 10

jego rolą jest być troche nie zaradnym ale świetnym lekarzem i zgadzam się z tym że broda mu nie pasuje ale on był i jest przystojny a jak jeszcze dlugo to zobaczymy a my zapamiętamy go tak jak zechcemy:* :*

użytkownik usunięty
zmora3

no tak, zapomniałam dopisać,że CARTER 4EVER
zawsze:
najlepszy
najsłodszy
najfajniejszy
naj...
po prostu COOLowy!!!!